Címoldal

A Stadler szállíthatja a tram-train járműveit

A Stadler szállíthatja a tram-train járműveit

A Stadler Rail Valencia S.A.U nyerte meg a MÁV-Start tram-train (villamos-vasút) beszerzésére kiírt pályázatát, a járművek Szeged és Hódmezővásárhely között közlekednek majd várhatóan 2020-tól.

Vizet osztanak a Nagyállomáson is

A hőségriasztás ideje alatt ingyen ásványvizet biztosít utasainak a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki, köztük a szegedi állomáson a MÁV-Start - közölte a vasúttársaság pénteken az MTI-vel.

November 9-én indul az utolsó vonat

November 9-én indul az utolsó vonat

SZEGED TV - A MÁV-Start Zrt. közleménye szerint november 10-től szüneteltetik a Szeged és Röszke közötti vasúti közlekedést. Az indoklás szerint a határzár miatt nem lehet tovább utazni Szerbia felé, a belföldi utasforgalom pedig olyan csekély mértékű, hogy nem gazdaságos fenntartani a járatokat.

Kánikula: a Nagyállomáson is osztanak ásványvizet

A szerdától érvényes hőségriasztás ideje alatt a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon – köztük a szegedi Nagyállomáson is – ingyen ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-Start.

Közvetlen járattal lehet eljutni a Balatonra

A több mint egymilliós, nyári balatoni utasforgalom megfelelőbb kiszolgálása érdekében szombattól nyári menetrend szerint közlekednek a vonatok - tájékoztatta a MÁV-Start az MTI-t.

Vizet osztanak a nagyobb vasútállomásokon

A hőségriasztásra való tekintettel a MÁV-Start vizet oszt utasainak a budapesti fejpályaudvarokon és tizenkét nagyobb vidéki állomáson, a szakemberek pedig folyamatosan mérik a sínek hőmérsékletét, és szükség esetén fokozott pályafelügyeletet vezetnek be - közölte a MÁV szerdán az MTI-vel.