Címoldal

Rászorulók kaptak mézet, gombát, tartós élelmiszert

Csütörtökön nagycsaládosok és idősek kaptak a Mátrix Közhasznú Alapítvány által kiosztott mézből, gombából, tartós élelmiszerből. Folyamatosan érkeztek a támogatást igénylők a Centerke Adományozó Központba, a támogatottak a szociális ellátórendszeren keresztül kapták meg az alapítványi élelmiszer átvételi kupont.

80 gyermekkórház kap újabb mesekönyveket

Közel 20 ezer mesekönyvet gyűjtött össze támogatóitól a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A könyveket folyamatosan juttatják el a kórházaknak, hogy segítsék a kis betegek gyógyulását.

Dán számítógép adományok a Mátrixnak

Dán számítógép adományok a Mátrixnak

Számítógépekkel és monitorokkal támogatta Dánia Magyarországi Nagykövetsége a szegedi székhelyű Mátrix Közhasznú Alapítvány „Számítógép Álom” elnevezésű programját.

Gyümölcskommandó segíti a rászorulókat

Gyümölcskommandó segíti a rászorulókat

Háztáji gyümölcsfákról a tulajdonosok számára felesleges gyümölcsöt szüretelték le a Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntesei, majd jótékonysági élelmiszerosztásokon rászoruló családok és idős, egyedülállók számára osztották ki.

Az esőben is több százan álltak sorba élelemért

Az esőben is több százan álltak sorba élelemért

Étolaj, tészta, rizs, tej, lekvár, konzervek, tisztítószer és friss meggy várta vasárnap délelőtt a rászorulókat Szegeden, a Roosevelt téren működő Centerke Adományozó Központban. A Mátrix Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány háromszáz élelmiszercsomaggal segítette a nélkülöző családosokat, idős egyedülállókat.

Rászorulók kaptak mézet és gombát

Rászorulók kaptak mézet és gombát

Idősek és nagycsaládosok kaptak szombaton a Mátrix Közhasznú Alapítvány által kiosztott mézből és gombából. Hosszú sorokban kígyóztak a támogatást igénylők, akik a szociális ellátó rendszeren keresztül kapták meg az alapítványi élelmiszer átvételi kupont.

Osztálykirándulást adtak a mesedoktorok

Osztálykirándulást adtak a mesedoktorok

Könyvgyűjtést szervezett beteg gyerekek számára a szegedi Mátrix Közhasznú Alapítvány. A legtöbb könyvet a szegedi Tisza-parti Általános Iskola tanulói gyűjtötték össze, ők a fődíjból osztálykirándulására mehetnek.

Tavaszi jótékonysági élelmiszerosztás Szegeden

Tavaszi jótékonysági élelmiszerosztás Szegeden

Vitamindús gyümölcs, liszt, cukor, édesség, tészta, tisztítószer várta a rászorulókat Szegeden, a Roosevelt téren működő Centerke Adományozó Központban. A Mátrix Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány háromszáz élelmiszercsomaggal segítette a nélkülöző családosokat, idős - egyedülállókat.

Számítógépálom: rászorulók pályázhatnak

Számítógépálom: rászorulók pályázhatnak

Számítógépálom címmel hátrányos helyzetű, tehetséges gyerekek kaphatnak számítógépeket és okos eszközöket.

Négyszáz család kapott élelmiszercsomagot

Két tonna tartós élelmiszert zacskóztak be a Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntesei a négyszáz nélkülöző család megsegítésére rendezett karácsonyi élelmiszerosztáshoz. Az Angyali.hu és a Karitáció Alapítvány segítségével megszervezett ünnepi élelmiszer segélyezésre a Centerke Adományozó Központban került sor.

Korábbi híreink

Bohócdoktorok segítették a jótékonysági Mikulást

Bohócdoktorok segítették a jótékonysági Mikulást

Ezer tábla csokival segítette a Karitáció Alapítvány bohócdoktor csapata a Mátrix Közhasznú Alapítvány által szervezett jótékonysági Mikulás csomagosztást.

Mézet és gombát kaptak a rászorulók a Mátrixtól

Mézet és gombát kaptak a rászorulók a Mátrixtól

Nagycsaládosok és idősek kaptak szombaton a Mátrix Közhasznú Alapítvány által kiosztott mézből és gombából. Hosszú sorokban kígyóztak a nagycsaládosok, idősek, egyedülállók, számukra nagy segítség az élelmiszer adomány.

Egy tonna élelmiszert gyűjtött a Mátrix

Egy tonna élelmiszert gyűjtött a Mátrix

A hétvégén az országos Élelmiszerbank élelem gyűjtéssel egy időben Szegeden is folyt a jótékonysági élelemgyűjtés. Az egy tonna összegyűjtött élelmiszer sok szegedi karácsonyát teszi boldogabbá.

Két tonna ruhát és cipőt gyűjtöttek a kollégisták

Két tonna ruhát és cipőt gyűjtöttek a kollégisták

A Károlyi Mihály Kollégium lakóközössége a Mátrix Közhasznú Alapítvány adventi adományozó programjait a kollégisták által összegyűjtött 21 mázsa ruhával és cipővel tette gazdagabbá.

Meleg ruha és cipő felajánlással lehet segíteni

Meleg ruha és cipő felajánlással lehet segíteni

A legszegényebbek, a legrászorultabbak a ruha és cipő mellett egyre gyakrabban keresnek meleg zoknit, harisnyát, de még alsóneműt a szegeden működő Centerke Adományozó Központban. Az egyre hidegebb napokon a réteges öltözködés nem csak a fedél nélküliek, hanem a fűtetlen helyiségekben élők kihűlését is megelőzheti.

Immunerősítő vitamint kaptak a rászorulók

Immunerősítő vitamint kaptak a rászorulók

Négyezer doboz, megközelítőleg 10 millió forint összértékű immunerősítő vitamin kiosztásával segíti a Mátrix Közhasznú Alapítvány a hátrányos helyzetű lakosság jobb egészségi állapotát. A szegedi rászorulók mellett tizenkét település lakossága részesült az adományból.

Tolongás volt a jótékonysági élelmiszerosztáson

Vitamindús gyümölcs, liszt, cukor, édesség, tészta várta a rászorulókat Szegeden, a Roosevelt téren működő Centerke Adományozó Központban. A Mátrix Közhasznú Alapítvány májusban háromszáz élelmiszercsomaggal segítette a nélkülöző családosokat, idős - egyedülállókat.

Meleg ruhát, takarót gyűjtenek a Centerkében

Meleg ruhát, takarót gyűjtenek a Centerkében

A hidegben egy vastag takaró, meleg alsó ruházat életmentő segítség lehet a kihűlés és fagyás ellen. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ harisnya, zokni, takaró, sapka, sál, kesztyű gyűjtéséhez a lakosság felajánlásait várja.

Három tonna élelmiszert kaptak rászorulók

Három tonna élelmiszert kaptak rászorulók

Négyszáz rászoruló család ünnepének megkönnyítéséhez a Mátrix Közhasznú Alapítvány, az Angyali.hu Alapítvány és a Karitáció Alapítvány Szegeden, a Centerke Adományozó Központban három tonna tartós élelmiszert osztott szét.

Ezer Mikulás csomag készül rászoruló gyerekeknek

Sok kisgyermek számára az elszegényedés miatt nem jut az adventi ünnepek idején segítség nélkül ajándék. A Mátrix Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány 2015-ben ezer rászoruló gyermeket ajándékoz meg az ország minden részén Mikulás csomaggal.

Archívum

Kígyózó sorokban várták a gyerekek a Mikulást

Jótékonykodott a Mikulás a szegedi klinikán is

Jótékonysági Mikulás csomag gyár Szegeden

Félszáz rászoruló gyermek kapott számítógépet

Sikeres volt a hétvégi élelmiszergyűjtés

Akció: "Adj egy könyvet karácsonyra"

Interkulturális fejlesztő programállomás Szegeden

Téli ruhákat gyűjt a Centerke a rászorulóknak

Sok éhezőnek nem jutott az élelmiszersegélyből

Őszi adománydömping a Centerkében

Hosszú sor az ingyenes élelmiszercsomagért

Élelmiszercsomagokat oszt a MÁTRIX Alapítvány

SZIN-re lép a Centerke Adományozói Központ is

Számítógépre pályázhatnak rászoruló családok

Pillanatok alatt elfogytak az élelmiszercsomagok

Rengeteg rászoruló állt sorba élelmiszerért

Élelmiszersegéllyel várják a rászorulókat

Fenyőfa térítésmentesen a rászorulóknak

Rászorulóknak gyűjtöttek plüssfigurákat

Élelmiszert oszt a Mátrix Alapítvány

Sok finomsággal készül az alapítványi Mikulás

Sokan adakoztak az élelmiszergyűjtő pontokon

Rászorulóknak gyűjtenek élelmiszereket