Címoldal

Körözött autók Röszkén és Kiszomboron

A magyar rendőrök az olasz és a dán hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le Röszkén és Kiszomboron.

Nagy értékű lopott kocsik a határon

Nagy értékű lopott kocsik a határon

A magyar rendőrök körözött gépkocsikat foglaltak le Nagylakon és Csanádpalotán. A Volkswagen Passat-ot Olaszországból, az Audi A4-est pedig Hollandiából lopták el ismeretlen tettesek.

Két körözött autóval is megbuktak a határon

A magyar határrendészek az olasz hatóságok által körözött autókat foglaltak le Röszkén és Kiszomboron. A járműveket a magyar rendőrök lefoglalták.

Körözött Fordot foglaltak le Röszkén

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Röszkén. Az 5 millió forint értékű autót Németországból lopták el.

Körözött gépkocsit és csónakmotorokat foglaltak le

A magyar rendőrök a svéd hatóságok által körözött csónakmotorokat, valamint Franciaország által körözött járművet foglaltak le Röszkén és Csanádpalotán.

Lopott Mercedeseket foglaltak le Röszkén

Két szerb, két lopott Mercedes Sprinter, két lebukás. Ez a rövid története a körözött gépkocsik szerda hajnali lefoglalásának. Mind a két autót a német hatóságok keresték.

Körözött Jaguart fogtak Nagylakon

A magyar határrendészek az olasz hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Nagylakon.

Körözött Opelt foglaltak le Röszkén

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött gépjárművet foglaltak le Röszkén.

Körözött Audi fogtak Röszkén

Egy német állampolgárságú férfi a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre pénteken éjszak egy Audi R8 típusú gépkocsival. Mint kiderült, a német hatóságok keresték a gépkocsit.

Röszkén buktak le a lopott kocsikkal

Röszkén buktak le a lopott kocsikkal

A német és a svéd hatóságok keresték azt a két személygépkocsit, egy BMW-t és egy Seatot, amelyeket a magyar határrendészek foglaltak le a hétvégén Röszkén.

Korábbi híreink

Három autót tört össze egy lopott autóval

Három autót tört össze egy lopott autóval

Lopott autóval okozott balesetet Szegeden egy 20 éves férfi. A sofőr a helyszínről elmenekült, állampolgári segítséggel a rendőrök végül előállították.

Lopott autókkal buktak le a határon

Lopott autókkal buktak le a határon

Két autóval is megbuktak a csempészek a határon a múlt héten. Az egyiket a német, a másikat pedig az olasz hatóságok keresték és a magyar rendőrök találták meg Nagylakon.

Körözött Opellel buktak le Röszkén

Körözött Opellel buktak le Röszkén

Egy amerikai állampolgár jelentkezett kilépésre egy, a német hatóságok által körözött gépkocsival Röszkén. A személyautót a magyar rendőrök lefoglalták.

Az olaszok keresték az Ivecot, Nagylakon lett meg

Egy román férfi jelentkezett kilépésre a Nagylak Közúti Határátkelőhelyen egy olasz honosságú, IVECO Daily típusú gépjármű vezetőjeként szerda délután.

Lopott autóval bukott le egy szerb sofőr Röszkén

Lopott autóval bukott le egy szerb sofőr Röszkén

A cseh hatóságok keresték azt a személygépkocsit, amellyel egy szerb állampolgár jelentkezett kilépésre Röszkénél. A járművet a magyar rendőrök lefoglalták.

Körözött luxusautó Röszkén

Körözött luxusautó Röszkén

A 15 millió forint értékű Porschét foglaltak le a szegedi határrendészek kedden éjszaka. Mint kiderült, az autót Németországból lopták el.

Egy nap, két luxusautó: lopott Audi és Merci

Egy nap, két luxusautó: lopott Audi és Merci

Huszonnégy óra alatt újabb két nagy értékű autót foglaltak le a rendőrök a megye határátkelőhelyein. Az egyik jármű értéke meghaladja a 18 millió forintot, a másiké az 5 milliót.

Több autót foglaltak le Csongrádban

Több autót foglaltak le Csongrádban

Két, Németországban kölcsönzött, de onnan engedély nélkül elhozott autót, egy lopott járművet és egy hamis iratokkal rendelkező gépjárművet foglaltak le a hétvégén a rendőrök Csongrádban.

Újabb gépkocsikat foglaltak le a rendőrök

Röszkén egy Volkswagen, Nagylakon pedig egy Renault is rendőrkézre került miután kiderült, hogy a külföldi hatóságok körözték.

Körözött Audit fogtak Nagylakon

Egy román férfi jelentkezett kilépésre a nagylaki határátkelőhelyen kedden délben az általa vezetett spanyol honosságú Audi A5 típusú személygépkocsival. A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy a járművet a spanyol hatóságok körözik, ezért lefoglalták azt.

Archívum