Címoldal

Újra a csúcson Cristiano Ronaldo

Zsinórban másodszor, összesen ötödjére nyerte a portugál Cristiano Ronaldo az év játékosának járó elismerést a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség gáláján. Zinédine Zidane lett a legjobb edző, a legszebb találatnak járó Puskás-díjat pedig a francia Olivier Giroud kapta. - írja a Blikk

Keresik az ország legjobb pálinkáját

Hamarosan önálló oltalmat élvez a Vasi vadkörte és a Nagykörűi Cseresznyepálinka, a kormányzat folyamatosan dolgozik a regionális pálinkák oltalom alá helyezésén, valamint Magyarország pálinkatérképének bővítésén is – mondta Gulyás Andrea államtitkár. Az agrártárca tisztségviselője a Pálinka Országkóstoló hivatalos megnyitóján beszélt. - írj az anna.hu

A legjobb munkáltatók közé került a Pick Zrt.

A legjobb munkáltatók közé került a Pick Zrt.

szeged tv tartalom Egy kutatás adataiból kiderül, hogy a dolgozók néha még a fizetésnél is előbbre tartják a kiszámítható, hosszú távon tervezhető munkahelyet és azt, ha a foglalkoztató tiszteletben tartja a munka és magánélet arányát. (videóval)

Ezek voltak az idei év legjobb sorozatai

Az Amerikai Filmintézet minden évben díjazza az általa leginkább kiemelkedőnek tartott tíz mozifilmet és ugyanennyi tévés alkotást. A 2016 legjobbjainak ítéltek számára rendezett díjátadóra 2017. január 6-án kerül sor, az eredményt azonban már most bejelentették. - írja az Origo

Szegedi az ország egyik legjobb zenetanára

Szegedi az ország egyik legjobb zenetanára

Az ország legjobb zenetanárai vehettek át díjat a Virtuózok gálakoncerten a Papp László Budapest Sportarénában. A Legjobb zenetanár díjat érdemelte ki Natalia Gorbunova, a Szegedi Szimfonikus Zenekar hárfaművésze, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskola tanára is.

Az Aranycsapat lett minden idők legjobb focicsapata

A BBC összeállította a valaha volt 10 legsikeresebb válogatott listáját. A listát a Salford Egyetem szuperszámítógépe (SAM) segítségével készítették. - írja a szeretlekmagyarorszag.hu

Győzelem! Hosszú Katinka lett a világ úszókirálynője!

Akárcsak egy évvel korábban, úgy 2015-ben is Hosszú Katinka érdemelte ki a világ legjobb női úszójának járó elismerést a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetségnél - írja a Blikk.hu

A Saul fia lett az év legjobb idegen nyelvű filmje

Az év legjobb idegen nyelvű filmjének választotta Nemes Jeles László Saul fia című első nagyjátékfilmjét az egyik legrégebbi amerikai filmes testület, a National Board of Review of Motion Pictures (NBR). - írja a stop.hu

Újra Vajda Attila lett a legjobb kenus

Újra Vajda Attila lett a legjobb kenus

Az EDF DÉMÁSZ Szegedi VE olimpiai bajnok klasszisát, Vajda Attilát választotta meg az év legjobb férfi síkvízi kenusának a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Vécsi Viktor tanítványa a hazai elit hétfői záróbankettjén vehette át az elismerést a fővárosban.

Dean Bombac lett október legjobbja

A MOL-Pick Szeged szurkolói ismét szavazhattak, és megválasztották október hónap legjobb szegedi játékosát. A győzelmet csapatunk szlovén válogatott irányítója, Dean Bombac szerezte meg.

Korábbi híreink

Villányi lett a világ legjobb vörösbora

A Mundus Vini nemzetközi borversenyen a világ 42 országának több mint 6000 bora közül választották legjobb vörösbornak a villányi Vylyan Pincészet Cabenet Franc válogatásborát, a 2009-es Mandolás Cabernet Franc dűlőválogatást.

Vajda Attila a megye legjobbja

Vajda Attila a megye legjobbja

Negyedik alkalommal választotta az év férfi a Délmagyarország napilap az olimpiai bajnok szegedi kenust. Vajda Attila nemcsak díjazott, ha nem díjátadó is volt az újság kedd esti gálaünnepségén.

Vajda Attila lett az év legjobb kajakosa

Vajda Attila lett az év legjobb kajakosa

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 47 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére. Természetesen a Magyar Kajak Kenu Szövetség is megválasztotta az esztendő "legjeit", a kenusoknál Vajda Attilát választották az esztendő legjobbjának.

A JATE Klub lett a legjobb vidéki szórakozóhely

A JATE Klub lett a legjobb vidéki szórakozóhely

A zenészek szavazatai alapján a 2011-ben felújított szegedi JATE Klub lett az év legjobb vidéki szórakozóhelye, míg a budapesti klubok közül az A38 állóhajó győzött.

Újra meghirdették a világ legjobb állását!

72 óra leforgása alatt több mint 130 ezer ember jelentkezett „a világ legjobb állása" néven meghirdetett álommunkára Ausztráliában – idén nem is egy, hanem hat ilyen poszt vár a kalandvágyó fiatalokra.

A világ legjobb buszmegállója

A világ legjobb buszmegállójával rukkolt elő új kampányához egy amerikai telekommunikációs cég. Azok a szerencsések, akik a megállóban elhelyezett plakát felhívását követve ellátogattak egy weboldalra, különleges meglepetésben részesültek: volt, akiért sportkocsi, másért kutyaszán vagy lovas kocsi érkezett.

A Szegeden játszó Kayes az év idegenlégiósa

A Szegeden játszó Kayes az év idegenlégiósa

A hazai sportági szövetség után a válogatott játékosok is Madaras Norbertet választották meg az elmúlt esztendő legjobb magyar vízilabdázójának. A második helyen a szegedi csapat erőssége, Szívós Márton végzett. Az idegenlégiósok közül pedig a szintén Szegeden játszó Joseph Kayes-t választották.

Most ez a világ legjobb állása

Aki megunta a jelenlegi életét és kipróbálna valami mást most hivatalosan is szórakozhat munkaidőben. Profi csúszdatesztelőt keresnek. A First Choice Holidays várja azoknak az önéletrajzát, akik belefáradtak az irodai munkába, esetleg szeretnének kicsit lazítani, miközben bejárják a világ legjobb csúszdaparkjait.

Szavaztak a szövetségek az év legjobbjaira

Szavaztak a szövetségek az év legjobbjaira

A MTI Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. A voksolás történetében az abszolút csúcstartó Portisch Lajos sakknagymester, aki 23-szor lett első 1964 és 1994 között. Idén több szegedi sportoló is az első helyen végzett.