Címoldal

Gyorsan lebukott a biciklitolvaj

A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei egy kerékpárost igazoltattak a belvárosban, amikor egy járókelőnek ismerős lett a kétkerekű. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az igazoltatott férfi a kerékpárt nem sokkal korábban vihette el, így ellene lopás miatt indult eljárás.

A férfi több mint 20 kiló marihuánával bukott le

A férfi több mint 20 kiló marihuánával bukott le

Több mint húsz kilogramm marihuánát találtak egy montenegrói férfi autójában elrejtve a rendőrök Röszkén - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-t vasárnap.

Ágyneműt akar lopni, de lebukott

Gyanúsítottként hallgattak ki a szegedi rendőrök egy 22 éves férfit, aki az áruvédelmi eszköz eltávolítása után ágyneműhuzatot tulajdonított el egy helyi áruházból. A lopást a biztonsági őrök észlelték, majd értesítették a rendőrséget.

Lopott autókkal buktak le a határon

Lopott autókkal buktak le a határon

Két autóval is megbuktak a csempészek a határon a múlt héten. Az egyiket a német, a másikat pedig az olasz hatóságok keresték és a magyar rendőrök találták meg Nagylakon.

Sorozatbetörő bukott le Szegeden

Négy helyre tört be Szegeden egy helybeli férfi és mindent elvitt, ami mozdítható volt. A rendőrök lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.

Lopott autó a nagylaki határátkelőhelyen

Az osztrák hatóságok körözték azt a személyautót, amellyel egy török férfi próbálta meg átlépni a határt vasárnap délután.

Vadásztrófeákat találtak a pénzügyőrök egy autóban

Szarvasagancsokat és trófeákat találtak egy gépkocsiban a pénzügyőrök egy közúti ellenőrzés során - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Kár volt énekelni - amiatt bukott meg az autótolvaj

Saját magát buktatta le az autótolvaj: önmaga vezette nyomra a rendőröket, amikor az eltulajdonított kocsival megállt és vidáman egy rapdalra zendített, miközben felvette magát a telefonjával.

Őrizetben egy kenőpénzt elfogadó ügyintéző

A Nemzeti Védelmi Szolgálat tett feljelentést egy szegedi földhivatali alkalmazott ellen megbízhatósági vizsgálatot követően.

Lopott csónakmotorok Nagylakon

Lopott csónakmotorok Nagylakon

Németországból lopott csónakmotorokat akartak kivinni az országból Nagylaknál. A motorokat délelőtt loptán el, és kora délután már le is buktak a tolvajok a magyar határon. A motorok értéke 5 millió forint.

Korábbi híreink

Szelfizett a körözött férfi, így talált rá a rendőrség

Eleinte nem sok fogódzót hagyott a körözött férfi a rendőrségnek, hogy merrefelé kell őt keresni, de nem sokáig hagyta őket homályban: szelfikkel segítette a nyomozókat a munkájukban.

Drogkereskedőket fogtak el a szegedi rendőrök

Drogkereskedőket fogtak el a szegedi rendőrök

Három férfit és egy nőt kábítószer-kereskedéssel gyanúsítanak a szegedi rendőrök; az általuk árusított herbál nevű anyagtól egy ember súlyos állapotban került kórházba - közölte hétfői sajtótájékoztatóján a Szegedi Rendőrkapitányság helyettes vezetője.

Félretárcsázott: rendőrségnek kínálta fel a drogot

A legtöbbször elegendő elnézést kérni, ha véletlenül félretárcsázunk egy telefonszámot, egy új-mexikói nőnek azonban a szabadságába került a hiba: egy rendőrnek akarta eladni a kábítószert.

A selfie miatt bukott le a tolvaj: a képe a netre került

Letartóztatták a két tolvajt, akik saját magukat buktatták le nem sokkal az iPad ellopása után: boldogan pózoltak egy szelfin, amit viszont tudtukon kívül a készülék feltöltött a tulajdonos "felhőjébe".

Saját kutyája buktatta le a drogdílert

A saját kutyája buktatta le a férfit, akit a rendőrség kábítószergyártás miatt akart épp letartóztatni, de a férfi kereket oldott. A tisztek viszont elengedték a kutyáját, és követték, amint a gazdája nyomába eredt.

Lopott autót foglaltak le Nagylakon

Franciaország által körözött személyautót foglaltak le a rendőrök Nagylakon. A gépkocsit egy román állampolgárságú férfi vezette.

A szaga buktatta le a részeg sofőrt

Ha nem száguldozik olyan gyorsan, talán észre sem veszik a rendőrök, ám a részeg sofőr nemcsak lebukott, de utána még elmenekülni sem tudott, mert a szaga alapján könnyedén rátaláltak.

Biciklit akartak lopni, lebuktak

Szolgálaton kívüli rendőr érte tetten azt a fiatalkorú fiút és gyermekkorú társát, akik egy kerékpárt kíséreltek meg eltulajdonítani Szegeden.

Újságban fotózkodott a hülye körözött

Évekkel korábban helyezték feltételes szabadlábra némi óvadék ellenében a drogosan, ittasan vezető férfit, aztán eltűnt a rendőrség szeme elől. Most egy újságban találtak rá.

Protkója miatt bukott le a feledékeny betörő

Megivott néhány üveg sört, aztán kivette a protézisét, hogy zavartalanul élvezhesse a fagyasztóból kilopott jégnyalókát - és ez lett a veszte a betörőnek, aki aztán a helyszínen felejtette a műfogsort.

Archívum

Közlekedési szabálysértés miatt buktak le a tolvajok

Heten mentek lopni, de lebuktak

Piát akartak lopni, de lebuktak

Lájkolta a rendőrséget - ezzel buktatta le szerelmét

A legkínosabb lebukások a "fészbúkon"