Címoldal

Botka László meghirdette a kormányváltás tíz pontját

Botka László meghirdette a kormányváltás tíz pontját

A baloldalhoz kötődő értelmiségiek gyűltek össze szombaton délután a szegedi Gellért Szabadidőközpontban, hogy a jövő évi választások előtt megvitassák az ellenzék előtt álló legfontosabb feladatokat. Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje fél órában vázolta elképzeléseit a megjelentek előtt.

A kormányváltók többségének tetszik Botka üzenete

A szavazókorú népesség többsége kormányváltást akar, és az így gondolkodók abszolút többsége elfogadná Botka Lászlót miniszterelnöknek - derült ki a Medián legfrissebb kutatásából. Az MSZP kormányfő-jelöltjét Európában is Orbán kihívójának tekintik. - írja a nepszava.hu

Botka: kormányváltás után nem lesznek kancellárok

Botka: kormányváltás után nem lesznek kancellárok

Egy esetleges 2018-as kormányváltás után az egyetemeken nem lesznek kancellárok és nem lesznek politikai kinevezettek – közölte Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje pénteken az MTI-vel.

Mesterházy: „Aki otthon marad, Orbánra szavaz!”Fotógalériával

Mesterházy: „Aki otthon marad, Orbánra szavaz!”

Zsúfolásig megtöltötték a Tisza Szálló nagytermét a szimpatizánsok a kormányváltó erők miniszterelnök-jelöltjének, Mesterházy Attilának fórumán. A hangulat megalapozásáról Somló Tamás gondoskodott, utána pedig a politikusok, Botka László polgármester, Szabó Sándor és Némethné Bátyai Edina országgyűlési-képviselő jelöltek, és végül Mesterházy Attila léptek színpadra.

Mesterházy a szabadság ünnepére készül

A kormányváltó erők készen állnak, a Fidesznek megint nincs programja, de talán csak 28 nap maradt a jobboldali párt uralmából. Mesterházy Attila közleménye.

A demokratikus ellenzék összefogását sürgetik

A demokratikus ellenzék erkölcsi és politikai kötelessége az összefogás, az együttműködés, az Orbán-rezsim demokratikus eszközökkel történő megdöntése – írják az atv.hu-nak megküldött közleményükben közírók, filozófusok, történészek, újságírók, képzőművészek.

Az MSZP megtette az első lépést a kormányváltás felé

Az MSZP megtette az első lépést a kormányváltás felé

Az MSZP megtette az első lépést a kormányváltás felé - hangoztatta Mesterházy Attila a szocialista párt szombati fővárosi nagygyűlésén. Programjuk alappilléreinek az erős demokráciát, a felelős gazdaságpolitikát és az igazságos társadalompolitikát nevezte, és szólt arról is, hogy a szocialista kormányok mindegyike jobban teljesített Orbán Viktor kabinetjénél.

Botka: az MSZP nélkül nincs kormányváltás

Botka: az MSZP nélkül nincs kormányváltás

Botka László a Facebook oldalán írt bejegyzést az október 23-i tüntetésekről és ez ellenzéki összefogás szükségességéről. Mint kifejtette, a Magyar Szocialista Párt nélkül nem lehet leváltani az Orbán kormányt.

Kuncze: nagyon sokan le akarják váltani Orbánt

Nincs „last minute” miniszterelnök-jelölt a választási regisztráció miatt - mondta Kuncze Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, aki szerint Bajnai Gordon megjelenítője lehet a demokratikus ellenzék összefogásának.