Címoldal

Végleg megszűntek a 40-es hívószámok

Végleg megszűntek a 40-es hívószámok

Tudna mondani olyan céget vagy szolgáltatást, amit ezen keresztül hívott?

Csaknem 70 milliárdot szórtak el Rogánék kommunikációra

Minden eddiginél többet költött propagandára egy év alatt az Orbán-kormány, saját maga és az elődei eddigi költéseit is megelőzve. Néhány nappal ezelőtt kiszámoltuk, hogy egyetlen közbeszerzési keretszerződésre hivatkozva mennyi ment el reklámra, PR-ra és egyéb kommunikációs szolgáltatásokra: ez a szám 46,7 milliárd volt. - írja az mno.hu

Eredményes a Befutó program

Eredményes a Befutó program

szeged tv tartalom Újabb szakaszába lépett a szegedi kommunikáció tanszék által indított Befutó ösztöndíj program. A 2015 óta működő kezdeményezéshez újabb szervezek csatlakoztak, így most már összesen tíz intézménynél és cégnél vállalhatnak gyakornoki munkát a szegedi kommunikáció szakos hallgatók. (videóval)

Tinilányok kergetik őrületbe a Fidesz kommunikációs guruit

Kihívás elé állították a Fidesz kommunikációs szakembereit is a megváltozott médiafogyasztási szokások, tehát ami pár éve még egy független portál szétzúzásának jelszava volt, az ma húsbavágó kormányzati gond. Nincs jó módszer a választók megszólítására. - írja a hvg

Újabb negyedév, újabb milliárdok a kormányközeli reklámcégeknek

Összenőtt, ami összetartozik: Rogán szomszédja a Jobbik szerint Rogánnak hasznot hozó letelepedési kötvényeket reklámozta, Szijjártó barátja pedig a Szijjártó által felügyelt Eximbanknak adott stratégiai tanácsokat. - írja a hvg

Játékos feladatokkal jön a Nyelvi kavalkád

Játékos feladatokkal jön a Nyelvi kavalkád

Nyelvi kavalkádot rendeznek szeptember 29-én, csütörtökön a szegedi egyetem Idegennyelvi Kommunikációs Intézetében. A Honvéd téri épületben nyolc nyelven mutatják be a szervezők, hogy a tantermi környezetből kimozdulva is lehet hatékonyan nyelveket tanulni.

Újra gyakornoki program a kommunikáció szakon

Újra gyakornoki program a kommunikáció szakon

Az SZTE Kommunikáció és Médiatudományi Tanszéke a szegedi kommunikáció- és médiatudományi alap- és mesterképzésben tanuló hallgatók anyagi terheinek mérséklésére és szakmai fejlődésének elősegítésére piaci partnerei egy részével gyakornoki- illetve ösztöndíjrendszert hozott létre 2015-ben. A program az idén új partnerekkel kiegészülve folytatódik.

Elindultak a vendégmunkások hazafelé

Több kilométer hosszan torlódtak fel a személyautók a határátkelőhelyeknél Románia irányába, mivel a külföldön dolgozó vendégmunkások elindultak hazafelé.

A megfelelő fellépési technikák tréningje

A megfelelő fellépési technikák tréningje

Az E-Kurzus Szociális Szövetkezet kínál minden 18. életévét betöltött egyéneknek olyan kommunikációs képzést, ami a személyiségüket nagyban fejleszti. A tréning során az üzleti életben elengedhetetlen ügyfélkezelési finomságokat, technikákat is elsajátíthatnak a résztvevők.

Ha Rogán egyszer kinyitja a száját...

Úgy tűnik, Rogán Antalnak nagyobb szerepet szánnak annál, mintsem egy szimpla minisztériumot, hivatalt, vagy bármilyen hasonló intézményt koordináljon. Olyan tudás birtokába juthat, hogy ha egyszer megszólalna, összeomolhatna a kormánypárt, így egy ideig biztosan nem szabadulnak meg tőle. - írja a Stop.hu

Korábbi híreink

Kommunikációs seregszemlét rendeznek a Móra-múzeumban

A kulturális kommunikáció aktualitásairól, trendjeiről tartanak konferenciát a szegedi Móra Ferenc Múzeumban hétfőn.

Elindult a „Befutó” gyakornoki program

Elindult a „Befutó” gyakornoki program

„Befutó” néven indított egyedülálló gyakornoki programot a szegedi kommunikáció tanszék. A kezdeményezés célja, hogy már tanulmányaik ideje alatt gyakorlati tapasztalatokhoz juthassanak a hallgatók. A programban résztvevő üzleti partnerek pénteken írták alá az együttműködést a tanszék vezetőjével, Szajbély Mihály dékánnal.

Habony áll Orbán legújabb akciója mögött

Habony Árpád az „alfa és az ómega”, ami a kormányzás stratégiai ívét és eseményeit illeti – mondta egy a mechanizmust közelről ismerő forrás azok után, hogy Orbán Viktor a múlt héten megtagadta személyes tanácsadóját. Forrásaink szerint részben Habony Árpád produkciója a kormányfő idegen- és bevándorlásellenes kampánya. - írja a nol.hu

Hasítanak a bölcsészek az EU-ban - Navracsics hallgat

Egy Európai Bizottság által is elismert és fontosnak tartott tanulmány szerint a bölcsészettudománnyal rokon kreatív-kulturális szektor az EU húzóágazata, míg kormányunk épp visszavágná a bölcsészetet. Ki is beszélhetne szakavatottabban a két irány különbségéről, mint az EB oktatási biztosa, Navracsics Tibor? Ám ő hallgat.

Kommunikáció-képzés: folyamatban lévő ügyből lett híresztelés

Már egy hónapja fölmerült, nincs rá piaci igény – a szaktárca szerint. Majd gyorsan meggondolták magukat.

Az EMMI-ben nem kívánatos szó a stadion, a szegénység

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának munkatársai belső e-mailt kaptak, amelyben azt kérik, hogy a belső és az uniós pályázatok kedvezményezettjeivel folytatott kommunikációban ne használjanak olyan szavakat, mint a stadion, a mélyszegénység, az esélyegyenlőség vagy a terhesség.

Nem a kommunikációs hivatal kommunikál

Nem tartozik az állami reklámköltések felett diszponáló szuperintézmény hatáskörébe a kormányzati reklámkampányok tervezése és lebonyolítása - derült ki a Nemzeti Kommunikációs Hivatal lapunknak adott válaszaiból. Noha az újabb kormányzati médiahadjárat áráról és részleteiről nem tudtak felvilágosítást adni, az kiderült, hogy az NKH már dolgozik, méghozzá 21 alkalmazottal, az idén 440 milliós költségvetéssel.

Új médialaborban oktathatnak az SZTE-n

Új médialaborban oktathatnak az SZTE-n

Modern médialaborral gazdagodik a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció tanszéke: az NMHH támogatásából megvalósuló fejlesztés során csúcstechnológiájú számítógépeken, a legmodernebb programokkal dolgozhatnak a jövő kommunikációs szakemberei.

Habony Árpád az ellenzék barátja

Komoly bajban van a kormány. A korrupciós botrányok, az RTL hírműsorai, az amerikai kitiltás olyan mértékű károkat okoztak a Fidesz népszerűségében, ami megrémítette még a kormány legdörzsöltebb betyárjait is.

Letagadták - most megcsinálják

Csak a szokásos húzás az Orbán-kormánytól: körömszakadtáig tagadták, hogy központi, összkormányzati hirdetési ügynökséget hoznának létre. Majd a legutóbbi Magyar Közlönyben megjelent: szeptember 15-ig kell felállítani.

Archívum