Címoldal

Utcára viszi idén a zenét az Acappella Fesztivál

Utcára viszi idén a zenét az Acappella Fesztivál

Nemzetközi acappella fesztiválnak ad otthont az IH Rendezvényközpont szeptember 28-tól. A háromnapos rendezvénysorozat kapcsán az idén először Szeged utcáira is kivonulnak a kórusok.

Szórakoztatva tanítanak a Pedagógiai estékFotógalériával

Szórakoztatva tanítanak a Pedagógiai esték

Ismert és népszerű előadók – többek között Vekerdy Tamás pszichológus, Görög Ibolya protokollszakértó és Máté Bence természetfotós – közreműködésével szeptembertől ismét meghirdetik az IH Rendezvényközpontban a Pedagógiai esték elnevezésű népszerű programsorozatot. Az idén 11 előadásra várják a szegedieket.

Tehetséges fiatal gitárost támogat az alapítványFotógalériával

Tehetséges fiatal gitárost támogat az alapítvány

Négy éve egy zenész osztálytársának fogta a kottát, és annyira megtetszett neki a gitár hangja, hogy ő maga is ezt a hangszert választotta. Kollár Martin többek között az Alkotó Ifjúságért Alapítvány ösztöndíjának köszönhetően művészi pályára készül.

Szegedi Ifjúsági Napok, az egyre okosabb fesztivál

Szegedi Ifjúsági Napok, az egyre okosabb fesztivál

A Fesztipay Fesztivál- és rendezvénykártya a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. által kibocsátott elektronikus vásárlási utalvány, amelyet a jövő héten kezdődő Szegedi Ifjúsági Napok szervezői mutattak be pénteken a sajtó képviselőinek.

Lassan összeáll a SZIN teljes programja

Lassan összeáll a SZIN teljes programja

szeged tv tartalom szeged tv tartalom A Szegedi Ifjúsági Napok pontosan 51 nap múlva, augusztus 24-én kezdődik. A fesztivál szervezését két év kihagyás után most ismét az Ifjúsági Ház vállalta, már tavaly szeptember óta folyik a nyár utolsó nagy bulijának előkészítése. A teljes programkínálat már jövő héttől látható lesz a rendezvény honlapján. (videóval)