Címoldal

A szomszédban dőlt meg ma a melegrekord

A szomszédban dőlt meg ma a melegrekord

A fővárosi és az országos melegrekord is megdőlt a tél utolsó napján – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden az MTI-vel. Az új rekordot Kiszombor állította fel 21,6 Celsius-fokkal.

Körözött autók Röszkén és Kiszomboron

A magyar rendőrök az olasz és a dán hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le Röszkén és Kiszomboron.

Körözött kisteherautó Kiszomboron

Hamis papírokkal igazolta az általa vezetett járművet egy román állampolgárságú férfi Kiszomboron. A kisteherautót az olasz hatóságok keresték.

Két körözött autóval is megbuktak a határon

A magyar határrendészek az olasz hatóságok által körözött autókat foglaltak le Röszkén és Kiszomboron. A járműveket a magyar rendőrök lefoglalták.

Körözött gépkocsit foglaltak le Kiszomboron

Egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre egy, a francia hatóságok által körözött személyautóval Kiszomboron. A járművet a magyar rendőrök lefoglalták.

Védett madarakat foglaltak le Kiszomboron

Védett madarakat foglaltak le Kiszomboron

11 millió forintot érnek azok a jákópapagájok, amelyeket egy bolgár férfitől foglaltak le Kiszomboron. A madarakat Olaszországba akarta a férfi szállítani, de végül a Szegedi Vadasparkba kerültek.

Körözött Audit foglaltak le Kiszomboron

Kilépésre jelentkezett a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen egy román állampolgár az általa vezetett svéd honosságú Audi A4 Avant 2 TD típusú vasárnap este.

Lopott BMW-t foglaltak le a rendőrök Kiszomboron

Kilépésre jelentkezett a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen egy román állampolgárságú férfi az általa vezetett francia honosságú személygépkocsival hétfőn délután.

Embercsempész és határsértők Kiszomboron

Üres kartondobozokat és 5 szír határsértőt szállított a bolgár honosságú kisteherautó. Lebuktak!

Lopott BMW a schengeni határon

A szlovén hatóságok által körözött járművet foglaltak le a kiszombori határrendészek.

Korábbi híreink

Kukoricalabirintus épült Kiszombor határában

Kukoricalabirintus épült Kiszombor határában

Öt kilométeres labirintust készítettek egy öthektáros kukoricatáblában Kiszombor határában. A szombaton nyíló útvesztő ki- és bejárata között 1,8 kilométert tesz meg a látogató, feltéve, ha nem téved el. Az útvesztő a kukorica betakarításáig, a tervek szerint augusztus közepéig látogatható.

A személyforgalom folyamatos a határon

Csongrád megye valamennyi határátkelőhelyén (Nagylak, Kiszombor, Tiszasziget, Röszke) folyamatos a személyforgalom. Várakozás kizárólag a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen a kilépő teherforgalomban van, ahol a kamionok jelenleg egy órát várakoznak.

Határhelyzet Csongrád megyében

Három határátkelőhelyen is nehéz átjutni a szomszédos országba. Van ahol hóátfúvás, van ahol pedig a járművek feltorlódása lassítja az átkelést. Mielőtt útnak indulnának, érdemes tájékozódni, hogy hol milyen a helyzet.