Címoldal

Szegedi Törvényszék: tíz év a betegeket kifosztó szentesi ápolónak

Jogerősen tíz év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden egy férfit, aki eltulajdonította a szentesi kórház idős betegeinek értékeit.

Segített az asszonyon, de kifosztotta

Egy földön fekvő asszony pénztárcáját vette el egy helybéli férfi Szegeden. A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették.

Belvárosi bántalmazás: szemtanúkat keres a rendőrség!

Testi sértés és kifosztás gyanújával indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon négy személlyel szemben, akik egy férfit bántalmaztak, majd a gyanú szerint elvették értékeit.

Padon fekvő fiatalt fosztottak ki a fiatalok

A szegedi rendőrök őrizetbe vettek három gyanúsítottat, akik egy padon fekvő fiatalt fosztottak ki 2016 júliusában.

Két álruhás férfi Szegeden is fosztott ki időseket

Vádemelést javasol a rendőrség két férfi ellen, aki álruhát öltve tíz városban fosztott ki időseket, összesen majdnem ötmillió forint kárt okozva nekik - közölte a rendőrség a police.hu oldalon hétfőn.

Mindenét elvitték, mire felébredt

Vádemelést javasol a Szegedi Rendőrkapitányság az ellen a 32 éves magyarcsanádi nő ellen, aki 2013. november 1-én hajnalban a szegedi Széchenyi téren kifosztott egy alvó fiatalembert.

Italozás után kipakolta a lakást

Baráti iszogatásnak indult, kifosztás lett a vége. A tettes magával vitt mindent, amit bírt, azonban a rendőrök 3 órán belül elkapták. Ellene büntetőeljárás indult.

Elfogták az időseket kifosztó nőket

Időseket kifosztó három nőt fogtak el Szegeden, az egyik gyanúsítottra egy szolgálaton kívüli rendőr figyelt föl, amikor az asszony ismerőseinek beszámolt az egyik bűncselekményről – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Fiatalok fosztották ki a járókelőket

Amíg egy fiatalkorú lány rabolt, fiú társai kifosztottak egy erősen ittas állapotban lévő embert Szegeden a Kossuth Lajos sugárúton pénteken éjfélkor. Valamennyi elkövetőt rövid időn belül elfogták a rendőrök.