Címoldal

Háromból semmi, vereség a Kielce ellen is

Háromból semmi, vereség a Kielce ellen is

A MOL-Pick Szeged 28-24-re kikapott a címvédő Vive Tauron Kielce vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában, vasárnap. Ez volt a magyar csapat harmadik mérkőzése és harmadik veresége idén a BL-ben, ugyanis a téli szünet után a fehérorosz Meskov Breszt és a macedón Vardar Szkopje is legyőzte.

Az utolsó másodpercben bukott el a Szeged

Az utolsó másodpercben bukott el a Szeged

Az ötödik helyen végzett csoportjában a Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, mivel az utolsó fordulóban, kiélezett mérkőzésen kikapott a lengyel Kielce otthonában.

Nagyon fontos a Kielce elleni vasárnapi meccs

Nagyon fontos a Kielce elleni vasárnapi meccs

szeged tv tartalom A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 18 órakor a lengyel Kielce otthonában zárja le a Bajnokok Ligája csoportkörét. Ez mérkőzés dönt arról, hogy a magyar együttes a negyedik vagy az ötödik helyen jut tovább a legjobb 16 közé.

Bombac formában: MOL-Pick Szeged–Kielce 31–30Fotógalériával

Bombac formában: MOL-Pick Szeged–Kielce 31–30

Mindenki tudása legjavát nyújtotta a kékektől, nem is lehetett más a vége: sikerült visszavágni a lengyeleknek. Győzelemmel kezdett a MOL-Pick Szeged a BL-ben.

Csoportmásodik lett a MOL-Pick SzegedFotógalériával

Csoportmásodik lett a MOL-Pick Szeged

A csoportja második helyén végez a MOL-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután szombaton az utolsó másodpercekben kapott góllal 27-26-os vereséget szenvedett a továbbra is százszázalékos lengyel Kielcétől.

Győzelemmel hangolt a Szeged a Kielce ellen

Győzelemmel hangolt a Szeged a Kielce ellen

Magabiztos győzelemmel hangolt a Tisza-parti gárda a szombati Kielce ellen hazai BL-meccsre. A MOL-Pick Szeged 20-11-es félidő után 35-23-ra nyert az újonc Balmazújváros ellen az NB I 16. fordulójában. Antonio García Robledo sérülése után 6 góllal tért vissza a csapatba.

Nem sikerült, kikapott a Szeged Lengyelországban

Nem sikerült, kikapott a Szeged Lengyelországban

Pont nélkül tért haza Lengyelországból a MOL-Pick Szeged, mivel a VELUX EHF Bajnokok Ligája 2. fordulójában kikapott a házigazda Kielce-től. Az első félidőben még tartani tudta magát a szegedi együttes, de a vége 5 gólos vereség lett.

Nehéz hétvége előtt a Szeged

A négyes döntőbe pályázó ellenfelekkel találkozik a MOL-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi, második fordulójában.

Nem sikerült a csoda, kiesett a Szeged

Nem sikerült a csoda, kiesett a Szeged

A Pick Szeged nem tudta megőrizni az első mérkőzésen szerzett egygólos előnyét, 32-27-es vereséget szenvedett a Kielce otthonában, ezzel búcsúzott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájától.

Szerényen, de bizakodva készül a Pick a visszavágóra

Szerényen, de bizakodva készül a Pick a visszavágóra

A Pick Szeged kézilabdacsapata az év egyik legjobb játékát produkálva 26–25-ös győzelmet aratott a lengyel Vive Targi Kielce ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A szegedieknél többen is remek teljesítményt nyújtottak, de közülük is kiemelkedik a kapus Mikler Roland és a csapatkapitány Vadkerti Attila.

Korábbi híreink

Nagyszerű győzelem, egygólos előny

Nagyszerű győzelem, egygólos előny

Egygólos (26-25) előnyt szerzett a Pick Szeged a sorozatban eddig százszázalékos lengyel Kielce ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első, vasárnapi mérkőzésén. Az izgalmasnak ígérkező visszavágót jövő vasárnap 17 órakor rendezik Kielcében.