Címoldal

Kiderült, mennyit ér Kasza Tibor Facebook-oldala

A 915 ezer követővel rendelkező celeb oldala már egymilliárd forintot is érhet. Kasza Tibor közösségi oldala egymilliárd forintot ér – írja a Blikk egy közösségi médiás szponzorációkra specializálódott szakértő alapján. - olvasható a hvg-n

Kaszával a kezében fenyegetőzött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás egy 16 éves szegedi fiatal ellen, aki ismerőseit egy kaszával fenyegette meg.

Kasza: „Rajtam öt évig röhögtek, ma már nem röhög senki”

Csütörtök este 500 diák töltötte meg a Közgáz legnagyobb előadóját, és egyáltalán nem röhögni ültek be, hanem hogy megismerjék a két lábon járó, megtestesült, földre szállott Facebook-fal, a lájkszippantó szörnyeteg, Kasza Tibor mesébe illő sikerének titkát. - írja a 444.hu

Milliárdokat kaszálhat hatszáz forintért

600 forintba kerül, hét számot kell eltalálni, és akár 27 milliárdot is nyerhetünk – ezek a legfontosabb információk a pár nap múlva Magyarországon is elinduló új európai lottóról. A Bors összeszedte a legfontosabb tudnivalókat a játékról.

Nagy Bumm!-ra készül Liptai Claudia és Kasza Tibi

Egy Magyarországon eddig ismeretlen típusú kvízjátékkal robbanthat ősszel Liptai Claudia és Kasza Tibi, a Bumm! legalábbis számos olyan elemet tartalmaz, ami okot ad az izgalomra.

Átadták a Csongrád Megye Gazdaságáért díjat

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network Szeged február 8-án Olasz Üzleti Estet szervezett Szegeden, a Kamarai Székházban.

Borovics Tamásé lett a Kaszás Attila-díj

Borovics Tamásé lett a Kaszás Attila-díj

Borovics Tamás kapta idén a Kaszás Attila-díjat. A Szegedi Nemzeti Színház művésze a nettó félmillió forinttal és Somorjai Kiss Tibor grafikusművész rézkarcával járó kitüntetést a Pécsi Országos Színházi Találkozó megnyitóján vette át csütörtökön.

Kampányfilm Borovics Tamásról a világhálón

Kampányfilm Borovics Tamásról a világhálón

Kampányfilm készült a szegedi színművészről, Borovics Tamásról. Az interneten látható film a Kaszás Attila-díj szegedi jelöltjét mutatja be. A Szegedi Nemzeti Színház művésze, valamint Nyári Oszkár és Vass György jutottak idén ugyanis a díj harmadik fordulójába. A három színművész közül a közönség választja majd ki azt, aki a júniusi gálán átveheti a fél évtizede alapított elismerést.

Már lehet szavazni Borovics Tamásra

Már lehet szavazni Borovics Tamásra

A Szegedi Nemzeti Színház művésze Borovics Tamás, valamint Nyári Oszkár és Vass György jutottak idén a Kaszás Attila-díj harmadik fordulójába. A három színművész közül a közönség választja majd ki azt, aki a júniusi gálán átveheti a fél évtizede alapított elismerést.

Borovics Tamás is esélyes a Kaszás Attila-díjra

Borovics Tamás is esélyes a Kaszás Attila-díjra

A Szegedi Nemzeti Színház művésze, Borovics Tamás, valamint Nyári Oszkár és Vass György jutottak idén a Kaszás Attila-díj harmadik fordulójába. A három színművész közül a közönség választja majd ki azt, aki a júniusi gálán átveheti a fél évtizede alapított elismerést.