Címoldal

Kass János emléktábláját Botka László avatta felFotógalériával

Kass János emléktábláját Botka László avatta fel

Emléknapot rendeztek ma, csütörtökön Kass János születésének 90. évfordulója tiszteletére. Szeged díszpolgárának emléktábláját Botka László polgármester avatta fel az egykori Kass Szálló falán.

Kiállítással, táblaavatással emlékeznek Kass Jánosra

Kiállítással, táblaavatással emlékeznek Kass Jánosra

Emléknapot rendeznek csütörtökön Kass János születésének 90. évfordulója tiszteletére. Szeged díszpolgárára kamarakiállítással, konferenciával és táblaavatással is emlékeznek.

Háry János a Korzóban: zenében és képben

Háry János a Korzóban: zenében és képben

Kass János grafikusművész születésének 90. évfordulója tiszteletére a Kass János Baráti Kör „Kass 90+” című rendezvénysorozattal kívánja megismertetni a művész sokrétű munkásságát. Szombaton rendhagyó hangversenyre várják az érdeklődőket a Korzó Zeneházba.

Kass ereklyéket vár egy kiállításra a baráti kör

Kass ereklyéket vár egy kiállításra a baráti kör

Kass János születésének 90. évfordulója alkalmából és tiszteletére rendhagyó, alkalmi kiállítást rendez a Kass János Baráti Kör a Kass Galériában decemberben. A tárlatra a szegediektől várnak relikviákat.

Emléktáblát avatnak Kass János tiszteletére

Emléktáblát avatnak Kass János tiszteletére

Az egykori Kass Szálló falán helyeznek el emléktáblát a nemrégiben elhunyt neves szegedi grafikus Kass János tiszteletére. Ezen kívül arról is döntött keddi ülésén a közgyűlés Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági bizottsága, hogy a Szent-Györgyi Albert Agórában úgynevezett American Cornert hoznak létre.

SzegedArt: életre keltek Kass János illusztrációiFotógalériával

SzegedArt: életre keltek Kass János illusztrációi

Művészetekkel gazdagon terített asztalnak nevezte a második SzegedArt programsorozatot Németh István, aki reméli, az idén is bőven lehet majd csipegetni a terítőről. A fesztivál szombaton délután nyílt meg a Dugonics téren.

Kass Jánosra emlékeznek a galériájában

Kass Jánosra emlékeznek a galériájában

Megjelent a szegedi Kass Galéria elmúlt 30 évét bemutató kötet: a könyvben az alapítóra, Kass Jánosra emlékeznek barátai, kollégái, tisztelői. A kötetet ma, csütörtökön délután 4 órakor mutatják be a Kass Galériában.

Kass János, a galériateremtő

Kass János, a galériateremtő

Fotókiállítás nyílik Szegeden a Kass Galéria megnyitásának harmincadik évfordulója alkalmából. A "Kass János, a galériateremtő" című tárlatot december 10-én, csütörtökön délután nyitják meg a Kass Galériában.