Címoldal

Harminc új bérlakást osztott ki az az IKVFotógalériával

Harminc új bérlakást osztott ki az az IKV

Idén májusban írta ki az IKV Zrt. annak a harminc felújított Székely sori lakásnak a pályázatát, melynek eredményhirdetését csütörtökön délelőtt tartották. Idén összesen 200 lakás bérbeadását tervezi az önkormányzati ingatlankezelő cég.

Három év alatt 600 bérlakás újul meg SzegedenFotógalériával

Három év alatt 600 bérlakás újul meg Szegeden

Ebben az évben félmilliárd forintból újítanak fel több mint 200 szociális bérlakást Szegeden, amelyeket ezt követően rászorulók kapnak meg. Tavaly már 204, hasonlóan felújított lakást pályáztatott meg az IKV.

Harminc boldog család a Belvárosi mozibanFotógalériával

Harminc boldog család a Belvárosi moziban

Újabb harminc család jutott szociális bérlakáshoz Szegeden. A pályázatok eredményét csütörtökön ismertették a Belvárosi Moziban, ahol 151 család izgult, hogy nyert-e. Akiknek most nem volt szerencséjük, azok a közeljövőben újra próbálkozhatnak, mivel IKV folytatja a bérlakások felújítása és kiadását.

Követendő példa lehet a szegedi bérlakásprogramFotógalériával

Követendő példa lehet a szegedi bérlakásprogram

Az idén 204 önkormányzati szociális bérlakást újított fel az IKV Zrt. és adott bérbe új tulajdonosoknak. Az idei utolsó lakást kedden délután adták át a Csongrádi sugárúton.

Bérlakásokkal segíti a rászorulókat SzegedFotógalériával

Bérlakásokkal segíti a rászorulókat Szeged

Nagyszabású bérlakás-felújítási és pályáztatási programot indított a szegedi önkormányzat, a rekonstrukciót követően az ingatlanokra rászoruló családok nyújthatják be igényeiket – mondta keddi sajtótájékoztatóján Botka László polgármester.

Fotók díszítik a szegedi kirakatokat

Fotók díszítik a szegedi kirakatokat

Az IKV nyolc belvárosi, kiadásra váró üzletének kirakatait díszítik a jövőben neves fotóművészek alkotásai. A különleges utcai tárlatot Dusha Béla fotóművész és Kardos Kálmán, az IKV Zrt. elnök-vezérigazgatója nyitotta meg a Wagner-udvarban.

Emberarcú ingatlankezelőt szeretne az új vezér

Emberarcú ingatlankezelőt szeretne az új vezér

Új igazgatók irányítják Szeged 13 önkormányzati cégét az év végéig. A város közgyűlése az IKV Zrt. élére Kardos Kálmánt nevezte ki. Az új vezérigazgató most fordulatot szeretne elérni a cégnél. Az a célja, hogy hivatalból emberarcú ingatlankezelőt alakítson ki: egyértelművé szeretné tenni, hogy a szegediekért vannak.

Új ingatlangazdálkodási tervet készített az IKV

Új ingatlangazdálkodási tervet készített az IKV

Nemcsak Szegeden okoz problémát a belvárosok kiüresedése. A kereskedők utcája nem fog korábbi fényében visszatérni, korzóvá kell válnia a belvárosnak. Ehhez változtatni kell az ingatlangazdálkodáson, az IKV most a közgyűlés elé terjeszti az új elképzeléseket – mondta Kardos Kálmán vezérigazgató annak a kapcsán, hogy Szegeden tartotta konferenciáját a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetsége.