Címoldal

Helyreáll a rend a LED-es körforgalomban

Helyreáll a rend a LED-es körforgalomban

Befejezik a jótállási kötelezettség keretében végzett javítási munkálatokat. Pénteken hajnalban megszűnik az ideiglenes forgalomelterelés, a jelzőlámpákat visszakapcsolják, és újra több sávon járható lesz a Kossuth Lajos sugárút – Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalom.

Jelzőlápás körforgalom: hétfőtől fénycsere!

Jelzőlápás körforgalom: hétfőtől fénycsere!

Hétfőtől teljesen kicseréli a kivitelező a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth Lajos sugárút és Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A jótállási kötelezettség keretében végzett javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, vezessenek óvatosan!

Dolgoznak a jelzőlámpás körforgalomban

Dolgoznak a jelzőlámpás körforgalomban

Június 15-től várhatóan egy hétig a kivitelező garanciális felülvizsgálatot végez a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körfogalomban. A felülvizsgálat ideje alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben.

Garanciális javítás a jelzőlámpás körforgalomban

Április 7–19. között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth Lajos sugárút–Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben.

Péntektől garanciális javítás a körforgalomban

Péntektől garanciális javítás a körforgalomban

Az őszi iskolaszünetben, október 24. és november 2. között a kivitelező garanciálisan javítja a burkolatba épített világító fényeket a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. A javítás alatt a jelzőlámpák nem működnek, egysávos körforgalmi rend lesz érvényben. Kérjük az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban, különös tekintettel a villamosra!

Javítási munkák a Rókusi körúti körforgalomban

Javítási munkák a Rókusi körúti körforgalomban

Szerda délelőtt garanciális javítási munkákat végez a kivitelező a Kossuth L. sgt.-Vásárhelyi Pál utcai jelzőlámpás körforgalomban. Az autósok fokozott figyelemmel közlekedjenek a körforgalomban!

Visszakapják az autósok a ledes körforgalmat

Visszakapják az autósok a ledes körforgalmat

Helyre áll a forgalmi rend csütörtök éjféltől a Kossuth Lajos sugárút és a Rókusi körút kereszteződésénél lévő kettős körforgalomban. A kivitelező június 25-től, garanciális szerződés keretében javította az útburkolatba épített ledes futófényeket a csomópontban.

Garanciális javítás a Rókusi körúti körforgalomban

Garanciális javítás a Rókusi körúti körforgalomban

A kivitelező garanciális javítás keretében keddtől elkezdi az útburkolatba épített ledes futófények javítását a Kossuth L. sgt.-Rókusi krt. csomópontban. Ezért átmenetileg jelzőlámpa nélküli egysávos körforgalomként használható a csomópont.

Furcsa szendvics: autó-motor-autó

Közlekedési baleset történt kedden, a délutáni órákban a Rókusi körúti körforgalomnál. Az ütközésnek két autó és egy motoros volt a részese, az utóbbi megsérült, a mentők kórházba szállították.

Garanciális javítás Boldogasszony sugárúton

Július 2-ától, hétfőtől az 1-es villamosvonal Boldogasszony sugárúti szakaszának garanciális javítása a Szent Ferenc utcai körforgalomban folytatódik. A forgalmat jelzőlámpa irányítja a javítási munkálatok ideje alatt.

Korábbi híreink

Elkezdődött az újszegedi körforgalom építése

Elkezdődött az újszegedi körforgalom építése

Már dolgozik a kivitelező a Szőregi út és a Thököly utca találkozásánál a körforgalom építésén. Egyenlőre az autósoknak még nem okoz fennakadást a munka, azonban a kerékpárúton már igen. A beruházás - a tervek szerint - augusztus végére fejeződik be.

Új körforgalom épül Újszegeden

Új körforgalom épül Újszegeden

Újszeged egyik legforgalmasabb és legveszélyesebb kereszteződésében – a Szőregi út és a Thököly utca találkozásánál –hamarosan körforgalom épül. Az Újszegeden közlekedők gondjain egy benzinkútépítés segít. A munkák augusztus végére fejeződnek be.