Címoldal

A vita hevében még a bicska is előkerült

Előzetes szóváltást követően bántalmazta vitapartnerét egy férfi Szegeden. A gyanúsított a konfliktus hevében bicskával fenyegetőzött, őt a járőrök előállították.

A rendőrség őrizetbe vette a szegedi késelő

A rendőrség őrizetbe vette a szegedi késelő

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint az egyik szegedi szórakozóhely előtt megszúrta vitapartnerét.

Elfogták a szurkáló börtönőrt

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette, és gyanúsítottként hallgatta ki azt a börtönőrt, aki a gyanú szerint vasárnapra virradóra megkéselt egy férfit - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Elfogatóparancs a késelő szegedi férfi ellen

Országos elfogatóparancsot bocsátott ki a Szegedi Rendőrkapitányság az ellen a férfi ellen, aki késsel támadt egy szegedi pékség tulajdonosára.

Megszurkálta vitapartnerét

Három férfi szólalkozott össze Szegeden, a vita hevében egyikük kést rántott és megszúrta ellenfelét, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Török késelő kamionsofőr őrizetben

Elfogta és őrizetbe vett a rendőrség azt a török állampolgárt, aki előzetes szóváltást követően megkéselte társát a dorozsmai kamionterminálban tegnap este.