Címoldal

Kábítószert csempészett, lebukott, elítélték, ülni fog

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék első fokon egy macedón férfit, aki két kilogramm heroint próbált tavaly nyáron Magyarországra csempészni - tájékoztatta a bíróság szóvivője szerdán az MTI-t.

Nyolc és félévre ítéltek egy kábítószercsempészt

Nyolc és fél év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék egy német állampolgárságú férfit, aki 19,5 kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni - tájékoztatta a bíróság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Három és fél kiló heroint találtak Röszkén

Három és fél kilogramm heroint találtak a rendőrök egy 19 éves szerb férfi autójában elrejtve a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

Hat évre ítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Hat év börtönbüntetéssel sújtott szerdán első fokon a Szegedi Törvényszék egy szerb férfit, aki 15 kilogramm marihuánát próbált Ausztriába csempészni Magyarországon keresztül 2016 karácsonyán.

Kábítószercsempészek ellen emeltek vádat Szegeden

Vádat emelt egy macedón és egy koszovói-horvát kábítószercsempész ellen a Csongrád Megyei Főügyészség, mindkét férfi több mint tíz kilogramm marihuánát próbált Magyarországon keresztül Nyugat-Európába szállítani - tájékoztatta a főügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-t.

Újabb jelentős kábítószerfogás Röszkén

Több mint huszonhat kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén egy bolgár gépkocsiban elrejtve - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal csütörtökön az MTI-t.

Több mint egy kiló marihuánát találtak Röszkén

Több mint egy kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy montenegrói férfi csomagjában süteményes, kekszes dobozokban elrejtve Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap az MTI-t.

Albán kábítószercsempész ellen emeltek vádat

Vádat emelt az ügyészség egy albán férfi ellen, aki 16 kilogramm marihuánát akart hazájából Magyarországon keresztül Németországba csempészni - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség vezetője csütörtökön az MTI-t.

Szerb kábítószer-csempész ellen emeltek vádat

Vádat emelt az ügyészség egy szerb férfi ellen, aki kilónként 300 euró ellenében vállalta, hogy Koszovóból kábítószert csempész Nyugat-Európába - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Nyolc kilogramm marihuánát találtak Röszkén

Nyolc kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy gépkocsiban Röszkén, a szállítmányt őrölt borssal próbálta álcázni a macedón sofőr - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

Korábbi híreink

Kiszagolta a kutya a kocsiba rejtett kábítószert

Kiszagolta a kutya a kocsiba rejtett kábítószert

Gyanúsítottként hallgattak ki a szegedi nyomozók egy görög férfit, aki a gépkocsijában több mint 2,5 kilogramm kábítószergyanús anyagot akart az ország területére behozni.

Holland kábítószercsempészek ellen emelt vádat az ügyészség

Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség két holland állampolgárságú férfival szemben, akik egy kamionban elrejtve több mint 400 kilogramm marihuánát próbáltak meg Magyarországon keresztül a hazájukba csempészni - tájékoztatta az ügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Albán kábítószercsempész ellen emeltek vádat Szegeden

Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség egy albán férfi ellen, aki 14,5 kiló marihuánát próbált Magyarországra csempészni tavaly decemberben – tájékoztatta a főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Több mint négy mázsa kábítószert találtak Röszkén

Több mint négy mázsa kábítószert találtak egy az okmányok szerint üres holland kamionban a pénzügyőrök Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

Drogfutárként törlesztette adósságát

2000 eurós tartozást halmozott fel az a férfi, aki droggal bukott le a röszkei határátkelőn. Az adósságot egyenlőre nem tudja törleszteni, ügye hamarosan a bíróság elé kerül.

Parfüm illatú marihuána Röszkén

Parfüm illatú marihuána Röszkén

Egy Bécsbe tartó szerb autóbusz jelentkezett belépésre az országba hétfőn hajnali fél egykor Röszkénél. A rendőrök kábítószer-kereső kutyával vizsgálták át a járművet. Rex egy 21 éves szerb nőhöz vitte a kutyavezetőt, akinek csomagjából 1 kg marihuána került elő.

Dolly kiszagolta a kábítószert

Szombaton bukott le az a kábítószercsempész, aki a kocsija hátsó ülése mögé dugta el a marihuanát, azonban a rendőrség kábítószer-kereső kutyája Dolly kiszagolta a rejtekhelyt.

Kábítószercsempész vettek őrizetbe a határon

Kábítószercsempész vettek őrizetbe a határon

Egy 32 éves szerbiai férfi jelentkezett belépésre a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen az általa vezetett BMW 735 típusú személygépkocsival kedden hajnalban. Az egyenruhások a jármű átvizsgálása során a hátsó ülések és a csomagtér között kialakított rejtekhelyen 10 csomagban összesen 10417 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

Ötvenmilliós heroinfogás Röszkén

Nyolc és fél kilogramm, mintegy 52 millió forint feketepiaci értékű heroint találtak a pénzügyőrők egy bolgár személygépkocsiban elrejtve a röszkei határátkelőhelyen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.

17 kiló marihuánát találtak Röszkén

Tizenhét kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy koszovói férfi autójában elrejtve a pénzügyőrök a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.

Archívum