Címoldal

Elfogták a szökevényt, jutalmat kaptak

Pénteken dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka tárgyjutalomban részesítette a Szegedi Rendőrkapitányság három munkatársát, akik a 2017. szeptember 14-én a Szegedi Fegyház és Börtön nagyfai objektumából, külső munkavégzés közben megszökő elítéltet elfogták.

200 ezret ér a temetői tolvaj

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Jubiláló véradókat köszöntött a Vöröskereszt

Jubiláló véradókat köszöntött a Vöröskereszt

szeged tv tartalom Összesen 120-szor nyújtotta karját a legszorgalmasabb véradó Szegeden. A megyei Vöröskeresztnek azonban új, fizetős versenytársa akadt, vélhetően emiatt csökkent az utóbbi években a véradók létszáma. (videóval)

Jutalomüdülés 6400 alkalmazottnak

Cégének 6400 alkalmazottját fizette be franciaországi kirándulásra egy kínai milliárdos, Li Csin-jüan, a Tiens Group tulajdonosa, aki ezzel "megalkotta" a Franciaországba látogató legnépesebb turistacsoportot – írja a webbulvar.

263 milliós veszteségért adna jutalmat a Fidesz

263 milliós veszteségért adna jutalmat a Fidesz

Hétfőn a Bohács Zsolt Fidesz frakcióvezető által vezetett Vagyongazdálkodási Bizottság fideszes többsége két, az önkormányzat érdekeit sértő döntést hozott, amelyeket Botka László polgármester felfüggesztett.

200 ezer forint jutalom a nyomravezetőnek

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. A férfi egy Kígyó utcai ékszerbolt kirakatát törte be és onnan ékszereket vitt el. A rendőrség jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Az oroszok négymilliót fizetnek egy aranyért

Négymillió rubelt (26,7 millió forint) fognak kapni azok az orosz sportolók, akik aranyérmet nyernek a jövő februári szocsi téli olimpián – közölte Dmitrij Medvegyev szombaton.

Dől a jutalom az állami cégeknél

Fejenként több százezer forint jutalmat fizettek ki a 2010-es kormányváltás óta az állami nagyvállalatok vezetőinek és dolgozóinak. A 444.hu által kikért adatokból kiderül, hogy a legtöbb prémiumot, 13 millió forintot 2010-ben a Magyar Posta akkori vezérigazgatója, Borosné Szűcs Katalin vehette fel, míg tavaly Schmidt Pál vezérigazgató 12 millióval lett gazdagabb.

Gáláns pedagógusnapi jutalom: bruttó 3333 forint

A tavalyi jutalom 8/12-ed részét kaphatják a pedagógusok jutalomként a pedagógusnapra. Erről Marekné dr. Pintér Aranka, a KLIK elnöke rendelkezett. Ez az összeg pontosan 3333 forint.

Lemondott az IH igazgatója, menekül a süllyedő hajóról

Lemondott az IH igazgatója, menekül a süllyedő hajóról

A rendezvényközpont 66 millió forintos veszteséggel zárta az elmúlt évet, jelenleg is több mint 100 millió forinttal tartozik különféle cégeknek. Ennek ellenére a fideszes Kalmár Ferenc 3 milliós jutalmat akar adni Sódar Istvánnak, aki ma váratlanul bejelentette lemondását.

Korábbi híreink

Kábellopás: félmillió forint a nyomravezetőnek

Kábellopás: félmillió forint a nyomravezetőnek

Ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézre keríteni a szegedi Kálvária sugárúton történt légkábellopás elkövetőit.

Milliárdos jutalom az állami cégvezetőknek

Az állami cégeknél a 2012-es évre vonatkozó jutalom és prémium kifizetéseket listáját az RTL Klub kérte ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól, az Átlátszó.hu blogja pedig közzétette a teljes listát.

Ilyen egy igazi családbarát étterem

Kedvezményt ad egy olasz étterem Amerikában, ha jól viselkednek a gyerekek. A nem mindennapi bónuszt Washington állam Poulsbo városában élvezhetik a szülők, a kis olasz vendéglő neve Sogni di Vino. A szülők számlájából fizetéskor levonnak, ha jól viselkednek a gyerekek, akik pedig fagylaltot kapnak jutalmul példás magaviseletükért.

Pénzjutalom annak, aki segít elfogni a rablót

Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézrekeríteni egy szegedi fegyveres rablás elkövetőit.

Jutalmat ajánlottak fel a nyomravezetőnek

Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézre keríteni a szegedi Vértó dombján felállított szoborcsoport egy elemének megrongálóját.

Tíz „troliszínezőt” jutalmaztak

Tíz „troliszínezőt” jutalmaztak

Lezárult a szavazás a szegedi trolibuszok színéről. A városlakók december 14-ig voksolhattak az interneten, levélben vagy személyesen arról, hogy milyen színű legyen a város új trolibuszflottája. Szeged ugyanis összesen 13 alacsonypadlós járművet vásárol közel 3 milliárd forintért. A város új járműflottáját a gyártó 2014 szeptemberére szállítja le, a prototípus jövő nyáron érkezik.

Kétmilliót kap, aki segít elfogni az ékszertolvajt

Kétmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézre keríteni a szegedi Smaragd Ékszerüzlet kifosztóját – tájékoztatta a főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

100 ezer forint jutalom a nyomravezetőnek

100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki segít kézrekeríteni a szegedi Alma utcában történt betöréses lopás elkövetőjét.