Címoldal

Szegeden cserélték be először a kapuslegendát

Szegeden cserélték be először a kapuslegendát

Szuper Levente volt az első magyar jégkorongozó, akit NHL-csapat szerződtetett. A 37 éves, 98-szoros magyar válogatott kapust sok élmény köti Szegedhez. Erről is mesélt a Szegedi Tükörnek.

Jégkorong: mentoredzői program indul Szegeden

Jégkorong: mentoredzői program indul Szegeden

A Magyar Jégkorong Szövetség regionális mentoredzői programot indított, amelynek lényege, hogy a szövetség által kiválasztott és finanszírozott szakemberek segítsenek fejleszteni az adott térség hokisportját. Szegeden a román Marius Gliga kezdte el ezt a munkát augusztus elején.

Pápai Miklós a szegedi jégkorong élén

A Tisza-parti klub megújul, nem indít felnőttcsapatot a 2016/17-es szezonban. A szakmai munkát Borisz Puskarjov vezeti ősztől. Az egyesület új elnököt is választott, Pápai Miklós irányítja majd a szakosztályt.

Elkezdődött az új palánk építése a JégpályánFotógalériával

Elkezdődött az új palánk építése a Jégpályán

Több mint 20 éve került helyére a palánk a jégpályán, amely már megérett a cserére. Június végére egy teljesen új, korszerű palánk várja majd a látogatókat. A felújításai munkálatok előkészületei már elkezdődtek.

Nem lett meg a nyolcadik győzelem

szeged tv tartalom Megszakadt a kék mezes Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC nagy sorozata a szerb jégkorong ligában. A vendég Partizan Beograd magabiztosan 9-2-re nyert Szegeden.

Meglesz a nyolcadik győzelem?

szeged tv tartalom Sikerül-e megszerezni nyolcadik győzelmet is a Volánnak a szerb jégkorong ligában, ez a nagy kérdés vasárnapra.

Ismét megállíthatatlanok voltak a szegedi hokisok

szeged tv tartalom Zsinórban hetedik mérkőzését nyerte meg a szerb első osztályú jégkorong bajnokságban a Tisza Volán SC-Szegedi Vízmű csapata.

Hatból hat meccset nyert a szegedi jégkorongosok

szeged tv tartalom Tökéletes rajtot vett a szerb jégkorong ligában a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC csapata. Kalocsa László együttese eddig mind a hat mérkőzését megnyerte a bajnokságban, így vezeti a tabellát. A Volán számára viszont a neheze még csak most jön.

Két meccsen is jégre lépnek a szegediek a hétvégén

szeged tv tartalom A hétvégén két idegenbeli mérkőzéssel folytatja a szerb jégkorong ligát az eddig százszázalékos Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC. Kalocsa László tanítványai szombaton az NS Stars, vasárnap pedig a sereghajtó Vojvodina ellen lépnek jégre.

Jól rajtoltak a szegedi hokisok

szeged tv tartalom Győzelemmel kezdte a szerb jégkorong bajnokságot a Tisza Volán Szegedi Vízmű SC. A házigazda az első fordulóban 10-2-re múlta felül a vendég Vojvodinát.

Korábbi híreink

Szegedi hokisok: bronzérem a szerb bajnokságban

A pontvadászat véget ért, de a szezon még nem a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC-nek.

Nyílt napon mutatkoznak be a jégkorongozók

Nyílt napon mutatkoznak be a jégkorongozók

Nyílt napot szervez a Szegedi Sport és Fürdők Kft. valamint a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC jégkorongcsapata: december közepén kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatják a jégkorongot a városi műjégpályán.