Címoldal

Csökken az IQ-nk a technológia miatt

Egyre jobban csökken a fejlett európai országokban élők intelligenciaszintje egy elsősorban Skandináviát és az Egyesült Királyságot vizsgáló új kutatás szerint – írja az Index.

Deja Vu: DJ Dominique és a Unique bekezdettFotógalériával

Deja Vu: DJ Dominique és a Unique bekezdett

Ha Neoton Família után Republicot, majd UFO-t énekel végig teli torokból a közönség, ott baj nem lehet. És ez még „csak lemezről” ment...

Zseniket is lenyom a brit csodagyerek

Shrindhi Prakash kétezer másik jelentkezőt maga mögé utasítva lett Nagy-Britannia első gyermekgéniusza. A 11 éves kislány ötévesen már angolul beszélt, megtanult latinul és hihetetlen a memóriája.

Debilnek nézték a fiút, de kiderült, hogy zseni

Az orvosok azzal "biztatták" az anyukát, hogy a fia soha nem lesz képes olvasni, sőt a cipőfűzőjét sem tudja majd bekötni, olyan gyengeelméjű. A srác ma 14 éves, és matekzseni, magasabb az IQ-ja, mint Einsteinnek.

Szegedre is elhozzák a műtárggyá vált hordókat

Szegedre is elhozzák a műtárggyá vált hordókat

Barrique Art: De Gustibus címmel 22 hordóból készült installációt és képzőművészeti tárlatot szervezett a Budapesti Román Kulturális Intézet. A kiállítást a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeummal közösen mutatja be. Szeptemberben Szegedre is elhozzák a műtárggyá változtatott tölgyfahordókat.