Címoldal

Ingyenes koncert a Ferences Plébánián

Ingyenes koncert a Ferences Plébánián

Budapesti Fesztiválzenekar Barokk Együttese az Alsóvárosi Ferences Plébánián ad ingyenes koncertet szombat este. Az együttes célja, hogy minél több közösséghez juttassa el a muzsikát és a zene erejével kapcsolják össze az embereket.

Ingyen tanulhat nyelvet, de csak pár napja van jelentkezni

Ugyan nem nagyon reklámozzák, de idén is lehet ingyen nyelvet tanulni a szakképzési centrumokban. A képzésekre augusztus 31-ig, azaz még csütörtökig lehet jelentkezni. - írja az Index

500 gyerek kap nyáron ebédet

500 gyerek kap nyáron ebédet

szeged tv tartalom Csaknem 500 gyerek kap ingyen menzaebédet a nyári szünidőben minden hétköznap. Szegeden kiszélesítették az igénylők körét. Az állam már csak 5 millió forintot ad erre a célra, de ezt az önkormányzat 14 millióval kiegészíti. (videóval)

Agyrém - Így indokolja a kormány, hogy nem lesz ingyenes a védőoltás

Hamis biztonságérzetről és tisztázatlan klinikai hatékonyságról hablatyol a kormány, minden szakmai megalapozottság nélkül egy olyan kérdésben, ami valóban az állampolgárok biztonságát veszélyezteti, és ami ellen semmiféle kerítés nem adhat védelmet. Csak az oltás. Igaz, nem szűnik meg, ám ingyenes sem lesz, vagyis továbbra is csak egyesek engedhetik meg maguknak, hogy védjék a gyerekeiket. - írja a nepszava.hu

Nemcsak a nagypapa útlevele lett ingyenes, 20 illeték szűnik meg

Az állami rezsicsökkentés második ütemében mától megszűnő húsz eljárási illetékből és szolgáltatási díjból 15 magánszemélyeket, 5 pedig vállalkozásokat érint. - írja a hvg

Egyre többen választják a tömegközlekedést

Egyre többen választják a tömegközlekedést

szeged tv tartalom Továbbra is ingyenesen lehet utazni a tömegközlekedési eszközökön Szegeden. A szmogriadó miatti intézkedés hatásait a Szegedi Közlekedési Társaságnál is érzik, a villamosokon és a trolikon is több az utas. A városban közlekedő autók száma kis mértékben csökkent, lassabban telnek meg a belvárosi parkolók. (videóval)

Ujhelyi: Jövőre jön a Szabad Európa Kártya

Ujhelyi: Jövőre jön a Szabad Európa Kártya

Kísérleti projektként már jövőre elindul az Európai Unió ingyenes Interrail programja – ezt Ujhelyi István szegedi európai parlamenti képviselő jelentette be.

A rászoruló gyerekeknek ingyen tankönyv jár

A rászoruló gyerekeknek ingyen tankönyv jár

szeged tv tartalom Az újonnan kiadott tankönyvek miatt az iskolák nem tudják kiadni a korábbi években felhalmozott köteteket azoknak, akik ingyen tankönyv támogatásra jogosultak. Ezekbe a könyvekbe egyébként csak ceruzával írhatnak a gyerekek, az év végén ugyanis azokat vissza kell adni az iskoláknak. A szándékos rongálókat büntetik.

Ebéddel segíti a rászoruló gyerekeket a város

Ebéddel segíti a rászoruló gyerekeket a város

szeged tv tartalom Kétszer annyi rászoruló gyermeknek biztosítja az ingyenes étkeztetést a szegedi önkormányzat a nyári szünetben, mint amennyit a kormány finanszíroz. A napi egyszeri meleg ételt szinte mindenki ételhordóban viszi haza, hogy a család többi tagja is ehessen belőle. (videóval)

Wi-fi a tömegközlekedési járműveken, ingyen 

Wi-fi a tömegközlekedési járműveken, ingyen 

Az önkormányzat tervei szerint 2017-re minden szegedi buszon, villamoson és trolin lehet majd ingyen internetezni. Először két villamoson és egy trolin tesztelik a wifi-rendszert, aki megtalálja, már használhatja.

Korábbi híreink

Ingyen szurkolhatnak a vízilabdás fiúknak

Ingyen szurkolhatnak a vízilabdás fiúknak

Az ötödik helyért játszik szombaton délután fel 5-kor az E.ON férfi vízilabda OB I-ben ContiTech Szeged Diapolo. A szegedi gárda a a BVSC-t fogadja. Aki ezt a pozíciót megszerzi, az a csapat indulhat a nemzetközi porondon. A párharc az egyik fél második győzelméig tart.

Hosszabb nyitva tartás, ingyenes tárlatvezetés

Hosszabb nyitva tartás, ingyenes tárlatvezetés

Az igazi nyár beköszöntével beindul a hosszabbított nyitva tartás a szegedi Móra Ferenc Múzeumban és kiállítóhelyein, melyek július 9-től minden csütörtökön este 8 óráig tartanak nyitva. E mellett pedig ingyenes vezetéseket is tartanak a kis herceg- és a Karinthy-kiállításokon.

Szombatonként ingyenes a tárlatvezetés a múzeumban

Szombatonként ingyenes a tárlatvezetés a múzeumban

Ismét ingyenes tárlatvezetésekkel várja a látogatókat a szegedi Móra Ferenc Múzeum és a Fekete ház: minden szombaton délután ajándék vezetéseken vehetnek részt az érdeklődők az első világháborús és a Karinthy-tárlatokon.

Ingyenes tárlatvezetések a Múzeumi Világnapon

Ingyenes tárlatvezetések a Múzeumi Világnapon

Ingyenes tárlatvezetéseket rendez a szegedi Móra Ferenc Múzeum és a Fekete ház május 18-án, hétfőn egész nap a Múzeumi Világnap apropóján. 10 és 18 óra között az első világháborús tárlaton, a Karinthy- és Weöres-kiállításokon is ajándék vezetésekkel várják a látogatókat.

Már a gyerekeket is várják a szegedi palotasétára

Már a gyerekeket is várják a szegedi palotasétára

Február 28-án, szombaton 11 órai kezdettel ismét ingyenes palotasétára invitálja a szegedieket és a Szegedre érkező turistákat a REÖK.

Szegeden is keresnek zenei tehetségeket

Idén is felvételt hirdet a Snétberger Zenei Tehetség Központ nyáron induló ingyenes zenei kurzusára. A meghallgatások február közepén kezdődnek - közölte az intézmény kedden az MTI-vel.

Halászlét osztott az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány

Halászlét osztott az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány

Több mint 300 adag halászlét osztott szét a rászorulók között az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány december 24-én Szegeden. A felajánlott étel kevesebb mint egy óra alatt elfogyott.

Hihetetlen! Ingyen kapja a termékeket

Több mint 3600 font, vagyis 1,3 millió forint értékű árut szállítottak le egy angliai egyetemista nevére és címére az elmúlt két hétben, anélkül, hogy megrendelte volna.

Ünnepi kiállítás a REÖK karácsonyi ajándéka

Ünnepi kiállítás a REÖK karácsonyi ajándéka

Különleges, ingyenesen látogatható ünnepi tárlattal ajándékozza meg a szegedieket idén a Regionális Összművészeti Központ. Ha eljön az angyal címmel nyílik adventi kiállítás neves hazai kortárs képzőművészek alkotásaiból csütörtök este a szegedi Reök-palotában.

Elég barátod van a Facebookon? Akkor ingyen van a szálloda!

Különleges kedvezményt kínál Európa egyik legmenőbb szállodája: teljesen ingyen tölthet el bárki akár hét éjszakát is, ha bebizonyítja, hogy legalább 2000 barátja vagy 100 ezer követője van a közösségi oldalon.

Archívum

Tanácsadással segítik a vállalkozókat Szegeden is

Hosszú sor az ingyenes élelmiszercsomagért

Ingyenes koncertek az újszegedi szabadtérin

Több mint 500 rászoruló gyermek ebédelhet ingyen

Ingyen diákutazás: titkon félig megszüntették

Ingyenes a kosármeccs Szegeden

Ingyenes tárlatvezetések a múzeum fotókiállításán

Okostelefon mutatja be a füvészkertet

Félmilliárdba kerül a fejesek parkolója

Tapintható tárlat nyílt „kézzel látóknak”

Tömegek várnak ingyenebédre Pesten

Ingyenesen úszhatnak az egyetemisták

Iskolás csoportok ingyen nézheti a Pick meccseit

Ingyenes augusztus 20-án az Ópusztaszeri Emlékpark