Címoldal

A szegedi teátrum már a jövő évadra hangol

A szegedi teátrum már a jövő évadra hangol

Változatos programmal, vendégjátékokkal és fesztivállal zárja az évadot májusban és júniusban a Szegedi Nemzeti Színház. A jövő évad műsortervében 3 opera, egy operett, 7 színmű, két gyermekdarab és 2 balett bemutató szerepel.

Karbantartási munkák a szegedvaros.hu oldalon

2016. május 27. (péntek) 15 óra és május 29. (vasárnap) 15 óra között ütemezett karbantartási munkák miatt a szegedvaros.hu honlap működése elérése átmenetileg szünetelhet, akadozhat, lassulhat. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Budi-kiközvetítőt nyitottak az interneten

Két amerikai abban igyekszik jobbá tenni a világot, hogy kínálat és kereslet egymásra találjon, ha sürgető a szükség, és nincs a közelben nyilvános vécé.

Nemzetközi interaktív kátyú-verseny

Interaktív térképes-fotós szolgáltatás indult, amellyel Magyarország, Szlovákia és Csehország legborzasztóbb kátyúját keresik. A cél az is, hogy időben szóljanak a többi autósnak, melyik útszakaszokon kell még jobban figyelni az útra.

Az egyik legnyitottabb önkormányzat a szegedi

Az egyik legnyitottabb önkormányzat a szegedi

A Budapesti Corvinus Egyetem Korrupciókutató Központja és az Átlátható állam civil kezdeményezés 2012-ben elvégzett kutatása szerint a kecskeméti a legnyitottabb önkormányzat. A szegedi holtversenyben a harmadik helyen végzett a felmérésben.

A év honlapja lett a "Bulis biztonság"

A Magyar Marketing Szövetség 2004. óta minden évben meghirdeti „Az Év Honlapja Pályázatot”, azzal a céllal, hogy zsűrizze az online kultúra fejlődését, a korszerű és hatékony marketinglehetőségeket, a figyelemfelkeltés eredményességét. Idén minden eddiginél több pályaművet küldtek be cégek, szervezetek, magánszemélyek az ország egész területéről.

Szegeden is last minute színházjegyek

Szegeden is last minute színházjegyek

Vidéken először Szegeden lehet a színházrajongóknak last minute jegyet vásárolni: a Szegedi Nemzeti Színház ugyanis szerződést kötött egy, a fővárosban üzemeltetett honlappal, a megállapodás értelmében pedig az előadás napján kizárólag a honlapon keresztül félárú kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni. Erre korábban csak a budapesti színházak előadásinál volt lehetőség.

Bűnmegelőzési honlap fiataloknak

Bűnmegelőzési honlap fiataloknak

Fiataloknak szóló bűnmegelőzési honlapot indított www.bulisbiztonsag.hu címen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, amelyet ma mutattak be a sajtó képviselőinek. Az oldal indítását direkt a vakáció kezdetére időzítették.