Címoldal

Három és fél kiló heroint találtak Röszkén

Három és fél kilogramm heroint találtak a rendőrök egy 19 éves szerb férfi autójában elrejtve a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

Nyolc évet kapott a heroint elrejtő domaszéki férfit

Jogerősen nyolc év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla szerdán egy domaszéki férfit, aki csaknem hat kilogramm heroint rejtett el a házában.

Horogra akadt az egykilós drogszállítmány

Egy kilogramm heroint és három kilogramm adalékanyagot találtak a pénzügyőrök egy autóbuszban Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.

Több mint két kilogramm heroint találtak Röszkén

Több mint két kilogramm heroint találtak a rendőrök egy macedón férfi gépkocsijában elrejtve a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Heroint csempésző férfi ellen emeltek vádat

Kábítószert csempésző szerb állampolgár ellen emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség, a férfi egy kilogramm heroint próbált Magyarországon keresztül Svájcba szállítani - tájékoztatta a főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Egy kiló heroint találtak egy szerb férfinál Röszkén

A nadrágjába rejtve próbált heroint Magyarországra csempészni egy szerb férfi Röszkénél - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Heroint szagolt ki Rex a röszkei határátkelőn

Több, mint 500 gramm kábítószert találtak a röszkei rendőrök egy autóbuszon a röszkei határátkelőhelyen. A heroint Rex, a kábítószer-kereső kutya találta meg.

Ötvenmilliós heroinfogás Röszkén

Nyolc és fél kilogramm, mintegy 52 millió forint feketepiaci értékű heroint találtak a pénzügyőrők egy bolgár személygépkocsiban elrejtve a röszkei határátkelőhelyen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.

Heroint találtak a pénzügyőrök Röszkén

Másfél kilogramm heroint találtak egy szerb autóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Röszkén - tájékoztatta a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-t.

Heroint találtak Röszkén és Kelebián

Heroint találtak a pénzügyőrök a röszkei közúti és a kelebiai vasúti átkelőnél is - közölte a Nemzeti Adó- ás Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-vel.