Címoldal

A nagyvárosokban kap új lendületet a Soros-ellenes propaganda

Hiába ért véget a kormány Soros-tervről szóló nemzeti konzultációja, a Fidesz vidéki polgármestereken keresztül folytatja a sorosozást. - írja az Index

Orbán Viktor 100 nagy hazugsága

Köztudott, hogy a teljes fideszes politikai elit és médiabirodalom Orbán Viktor utasítására hazudja tele az étert, tehát azt is mondhatnánk, hogy a miniszterelnök az elmúlt években több százezer hazugsággal gazdagította az országot. De ennek a hazugságáradatnak a méretét szuperszámítógépek nélkül talán meg sem lehetne becsülni. Ha viszont azt akarjuk felmérni, maga a kormányfő mennyire szavahihető ember, amikor nyilvánosan beszél, már világosabb a helyzet. - írja a 444.hu

Nem képesek megmondani, hogy miről szól a konzultációjuk

Amikor elolvastam a nemzeti konzultáció kérdéseit, biztos voltam benne, hogy az összes kérdése hazug állításon alapszik. - írja a 444.hu

Nagyot kamuzott az államtitkár a KLIK elfogadottságáról

Megszokottnak számít a politika világában, hogy a felek igyekeznek olyan színben feltünteti a valóságot, amely rájuk nézve a lehető legkedvezőbb képet sugallja. A tények azonban még mindig makacs dolgok és illene ezt mindenkinek tiszteletben tartania. - írja a stop.hu

Rogán nem mond igazat a halálbüntetésről

Olvasom: Rogán Antal szerint a miniszterelnök által a halálbüntetésről újraélesztett vita „legitim, mert a halálbüntetés eltörléséről nem a magyar társadalom, hanem az Alkotmánybíróság döntött”. Nem tudom, hogy Rogán Antal tudatosan állít valótlant vagy pusztán feledékeny és tájékozatlan, de nem mond igazat – írja a hvg.hu

Quaestor: újabb kormányzati hazugságok

Egyszerűen képtelen koherens állításokat tenni a kormányzat - és azon belül Orbán Viktor miniszterelnök - a Quaestor-botránnyal kapcsolatban. Kiderült: előbb válaszolt Orbán Tarsoly Csaba Questor-vezér levelére, minthogy azt hivatalosan megkapták volna. És a válasz sem dodonai volt.

Brüsszel üzeni: Orbán hazudik

Természetesen nem a magyar kormány, hanem az Európai Unió az oka annak, hogy januártól az M-0-s körgyűrűre és az autóutakra is kiterjed majd a fizetős rendszer - legalábbis ezzel magyarázta az új sarcot Orbán Viktor. Brüsszel üzeni: az EU ilyet soha nem kért.

Kitiltási-ügy: mindenki hazudozik

"Mindegy a név, a lényeg, hogy a kormány tudott az ügyről." - mondta Vida Ildikó, a NAV elnöke mai, beismerő interjújában. A kormány reggel óta megszólaló tagjai viszont váltig állítják: senki nem tájékoztatta őket semmiről. Ki hazudik? Vagy inkább: kinek a hazugságában van több igazság?

Reklámadó: most Orbán hazudik

Komoly kihívások elé állította a Fidesz kommunikációs csapatát a reklámadó: a párt vezető politikusai a jelek szerint képtelenek összehangolni nyilatkozataikat az ügyben. Ahogy telik az idő, egyre furcsább, és a korábbiakat cáfoló indoklások látnak napvilágot. Ma Orbán hazudtolt meg mindenkit - saját magával együtt.

Még sincs afrikai útlevele Simonnak?

Nem volt Simon Gábornak bissau-guineai útlevele - értesült lapunk. Úgy tudjuk, vallomásában a nemrég - tisztázatlan körülmények között - elhunyt Welsz Tamás sem állította, hogy ilyet "szerzett" volna neki, vagy biztosan tudná, hogy van ilyen okmánya, mégis Simon Gábor részben emiatt van előzetesben.

Korábbi híreink

Lassan csak Albániánál vagyunk jobbak

Újabb fényes győzelmet aratott a kormány a munkanélküliséggel szemben: a Központi Statisztikai Hivatal jelentése szerint 0,6 százalékkal csökkent az állástalanok száma. Magyarország jobban teljesít! - vásárlóerőt nézve például Albániánál. Régiós versenytársaink messze leelőztek minket.

Újabb Orbán-levél: örömhír hazugságokkal

A napokban kézbesíti a posta Orbán Viktor miniszterelnök újabb levelét a magyar polgárokhoz. Az egyirányú kommunikációs csatornát kihasználva a kormányfő a rövidke, örömhírt közlő üzenet majd' minden mondatában csúsztat vagy hazudik. Annyi biztos: a túlzottdeficit-eljárást (EDP) tényleg lezárta az Unió.

Blöffölt a százalékokról Balog

A kormányzati ígéretek ellenére 60 helyett csak 50 százalékát biztosítaná a költségvetés a pedagógus életpályamodellbe foglalt bértömeg-növekedésnek - derült ki egy kiszivárgott előterjesztésből. A tervezetet Navracsics Tibor és Balog Zoltán jegyzi, azonban éppen utóbbi beszélt 60 százalékos növekedésről.

Orbánék legnagyobb hazugságai és az igazság

Multinacionális karvalytőke vezeti az európai baloldal ceruzáját, csorbul Magyarország szuverenitása, a magyar népet támadják - ezek a panelek állnak a kormányzati kommunikáció homlokterében az Európai Parlament által elfogadott Tavares-jelentéssel és a rá adott magyar válasszal kapcsolatban. Csak a legordasabb hazugságokat igyekszünk cáfolni.

Bokros: A Fidesz többször hazudott a Tavares-jelentésről

A Tavares-jelentésben azért nincsenek szankciók, mert az Európai Parlament azt szeretné, hogy Magyarország „ne idegen kezekből kapja meg a szabadságot” – mondta Bokros Lajos az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az EP-képviselő szerint Orbán Viktor az unióval kapcsolatban úgy gondolkodik, hogy „add ide a pénzt és menj”.

Trafik - MSZP: Orbán Viktor hazudott

Az MSZP szerint a trafikpályázatokról közzétett emlékeztetők nem tartalmaznak érdemi információt, a szocialisták ezért feljelentést fontolgatnak a koncessziós törvény megsértése miatt.

A Fidesz-propaganda a titkárnőket is rendőrnek hazudja

3500 fővel több rendőr van Magyarországon, mint három évvel ezelőtt – ezt hirdeti az a tájékoztatásnak álcázott Fidesz-kampány, amelyet bruttó 256,7 millió forintból futtat a kormány újságban, tévében és közterületi reklámfelületen egyaránt. A „zemberek” biztonságérzetét kielégíteni hivatott üzenet azonban – úgy tűnik – vaskos hazugság.

Sértettből lett a gyanúsított

Fellökték, és elvették a táskáját benne a mobiltelefonjaival, állította egy nő a rendőröknek. A nyomozás során azonban gyorsan kiderült, hogy nem így történt. Így lett a sértettből gyanúsított.

Hazudott a rendőröknek, annyira félt a feleségétől

Egy kaszinóban bukta el a fizetését a román szerencsevadász, ám annyira rettegett attól, hogy feleségének bevallja az igazat, hogy inkább azt hazudta, kirabolták őt.

A nap, amikor nem szakadt rá az ég a Fideszre

Gyulyás Gergely az ATV stúdiójában érdemi párbeszédet sürgetett, majd közölte: annak amúgy sem lett volna esélye.

Archívum