Címoldal

Tudósok igazolták: a szerelem tényleg hizlal

Egy átlagos pár kapcsolata első hét évében kb. 6,5 kilogrammot hízik, főként a komfortzónának számító harmadik év után szalad meg a mérleg. Amikor a nő hízni kezd, az esetek felében a férfire is gyorsan felszaladnak a kilók. - írja a nuus.hu

Hihetetlen jubileumra készülnek Londonban

Az angol monarchia évezredes történetében példátlan évfordulóra készül a londoni udvar: platinalakodalmát, vagyis 70. házassági évfordulóját ünnepli hétfőn a 91 esztendős II. Erzsébet királynő és 96 éves férje, Fülöp edinburgh-i herceg. - írja a vilagszam.hu

Válni akar a férjétől mert az csinál minden házimunkát

“A férjem egy háziasszony. Két éve ismerem és szeretem, de utálok vele élni” – mondta el az egyiptomi sajtónak egy 28 éves nő, aki azért adott be válókeresetet férje ellen, mert a férfi magára vállalja az összes házimunkát. És feleségének nem engedi, hogy bármilyen ház körüli munkát elvégezzen. - írja a 24.hu

Cameron Diaz elárulta, miért vonult el a nyilvánosság elöl

Cameron Diaz elárulta, miért maradt ki a rivaldafényből utolsó filmje óta. A színésznő úgy érezte, egy kis szünetre van szüksége Hollywood világából. Azóta, hogy 2014-ben megjelent Annie című filmje, nem is szerepelt más filmben, inkább a házas életére koncentrál Benji Maddennel. - írja a Blikk

Sztárok, akik a rajongójukkal kötöttek házasságot

Téved, aki azt hiszi, hogy a sztárok csak a hozzájuk hasonlóan szép, gazdag és tehetséges emberekkel hajlandóak randizni. Íme, néhány eset, ami bizonyítja, hogy akármelyikünknek lehet esélyünk! - írja az Origo

A házasság örömeiről szól az egész jövő hét

A házasság örömeiről szól az egész jövő hét

Az idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Szegeden február 12. és 19. között a Házasság hete elnevezésű rendezvénysorozatot. A szervezők célja, ráirányítani a figyelmet arra, hogy a házasság érték.

A szerelemről szól a Somogyi kiállítása

Végletes „végzetes” szerelemek című kiállításával kapcsolódik A házasság hete szegedi programsorozatához a Somogyi-könyvtár.

Szegeden több kisbaba született tavaly

Szegeden több kisbaba született tavaly

szeged tv tartalom Megnőtt Szegeden a házasságkötések száma a tavalyi évben. Több mint 2500-an születtek, és csaknem ugyanennyien hunytak el 2016-ban. Az önkormányzat Anyakönyvi Csoportjának adatai arról tanúskodnak, hogy a születések és a halálesetek száma is növekedett 2015-höz képest.

Titkokra derült fény Gálvölgyiék házasságáról!

Gálvölgyi Judit 45 év után árult el néhány titkot a közismert házaspár összeismerkedésének, és házasságának körülményeiről, de a furcsa lánykérést is felidézte. - írja a Blikk

Növekszik Szegeden a házasságkötések száma

Növekszik Szegeden a házasságkötések száma

szeged tv tartalom A legtöbben május és október között mondják ki a boldogító igent, és egyre többen vannak, akik nem a városházán, hanem valamilyen különleges helyszínen szeretnék megrendezni a szertartást. Az egyházi esküvő is népszerű a fiatalok körében.

Korábbi híreink

Amikor egy nap háromszor indul el a mosógép

Amikor egy nap háromszor indul el a mosógép

A Házasság Hete rendezvénysorozat keretében a baptista gyülekezet meghívására két egykori élsportoló beszélt a gyereknevelés és az együttélés kihívásairól és örömeiről. A Joób és a Vadkerti házaspár is úgy vélte, hogy a sportolás fegyelemre és kitartásra tanít, melyet a civil életben és a gyereknevelésben is hasznosítani tudtak.

Hosszú Katinka sokszor sír a fáradságtól

Rég nem adott már interjút magyar újságnak Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup. Most a Hot!-tal törték meg a csendet, ahol házasságuk titkairól is meséltek. - írja a Bors

Süvegesék Petőfi-telepen a hűségről mesélnek

Süvegesék Petőfi-telepen a hűségről mesélnek

Házasságról, szerelemről, hűségről osztja meg gondolatait és tapasztalatait az érdeklődőkkel Süveges Gergő és felesége a Petőfi-telepi fiókkönyvtárában február 8-án, hétfőn este fél 6-tól.

A házasság hete: "Szenvedély és döntés"

A házasság hete:

Az idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg a házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek összefogásával. Szeged 2016-ban is csatlakozik a rendezvénysorozathoz: február 7. és 14. között előadásokkal, kiállításokkal és filmvetítéssel várják az érdeklődőket.

Házasságlevél: a legfontosabb irat az ortodox zsidóknál

Ephraim Kishon vígjátékát március 27-étől láthatják az érdeklődők a Pinceszínházban.

Egy mélybúvár és egy pillangózó szerelme

Egy mélybúvár és egy pillangózó szerelme

Hogy ebből a két úszóból ki kicsoda? Döbrentey Ildikó és Levente Péter vallott házasságáról a Városi Televízió Szeged műsorában. Az is kiderül, a gyönyörű mellek igenis fontosak – a férfiaknak.

Titokban lett férj Johnny Depp

A legnagyobb titokban, saját hollywoodi otthonában vette feleségül barátnőjét Johnny Depp, akit már 2012-ben eljegyzett és azóta az egész bulvársajtó azt találgatta, mikor véglegesítik a kapcsolatukat.

Egy hétig a jó házasság titkát keresik

Egy hétig a jó házasság titkát keresik

Az idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg a házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával. Szeged 2015-ben is csatlakozik a rendezvénysorozathoz: február 8. és 15. között előadásokkal, filmvetítéssel és romantikus vacsoraesttel várják az érdeklődőket.

Nem házasodik Figaró – elmarad az előadás a Nemzetiben

A Bánfalvy Stúdió vendégszereplésével december 21-ére meghirdetett Figaro házassága című előadás technikai okok miatt elmarad.

Egy őrült nap története a Nemzetiben

Egy őrült nap története a Nemzetiben

Vendégjátékok sokasága várja az év végén a színházbarátokat a szegedi teátrumban. A decemberi két bemutató mellett fellép a 100 tagú cigányzenekar, lesz karácsonyi dixigála és újévi koncertet ad a Cotton Club Singers. December 21-én este pedig a Bánfalvy Stúdió vendégjátékát, a Figaro házassága című előadást is láthatják a szegediek.

Archívum