Címoldal

A rakparton csaptak össze a lóerők SzegedenFotógalériával

A rakparton csaptak össze a lóerők Szegeden

Az idei, immár 27. kamionos találkozó záróakkordja a hagyományoknak megfelelően a gyorsulási verseny volt, amelyet idén újra a Huszár Mátyás rakparton rendeztek meg.

Ismét összecsaptak a lóerők SzegedenFotógalériával

Ismét összecsaptak a lóerők Szegeden

Hagyományoknak megfelelően a kamionos találkozó záróakkordja a gyorsulási verseny volt, amelyet idén a Vásárhelyi Pál utcában rendeztek meg.

Buliztak egy jót, ebből lett a countrytalálkozóFotógalériával

Buliztak egy jót, ebből lett a countrytalálkozó

Egy tanyán, egy kamionnal kezdődött az egész, a platón a River együttes zenélt. Az ötlet várakozás közben született. Bejött, immár huszonöt éve.

Ismét Szegedre jönnek az országutak vándorai

Ismét Szegedre jönnek az országutak vándorai

Száznál is több kamiont várnak a szervezők az idén már 23. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Kamionos és Country Találkozóra. Az országutak vándorai péntektől vasárnapig adnak randevút egymásnak a Tisza-parti városban. A szakmai fórumok mellet az idén is lesz sörivó és vizespóló verseny, a kamionok pedig négy kategóriában szaggatják majd az aszfaltot a Tisza-partján.

Kamionos gyorsulási verseny a rakparton

Kamionos gyorsulási verseny a rakparton

Kamionos gyorsulási versenyt rendeztek Szegeden a XXII. Nemzetközi Kamionos Country záróeseményén vasárnap, amelyen sokszor a sofőrök rutinja és ügyessége bizonyult döntőnek.