Címoldal

Szállítják az eredményeket a gyorskorcsolyázók

Szállítják az eredményeket a gyorskorcsolyázók

szeged tv tartalom A Tornádó Team Szeged gyorsasági görkocsolyázói egyik nemzetközi tornáról mentek a másikra. Tajvanon az Universiadén sikerült pontot szerezniük Kéri Ferenc tanítványainak, majd Kínában folytatták a versenyzést. A felnőtt világbajnokságon is sikerült bekerülni a legjobbak közé.

Szegedi fiatalok a tajvani Universiaden

szeged tv tartalom Két hét múlva kezdődik Universiade. Az olimpia után ez a legnagyobb multisport esemény a világon. Az egyetemistáknak, és főiskolásoknak rendezett versenysorozat programjába idén bekerült a gyorsasági görkorcsolya is. Hazánkat öten képviselik ebben a sportágban, valamennyien a szegedi Tornádo Team SE tagjai.

Kínában folytatta remek szereplését Jászapáti Petra

szeged tv tartalom A Szegedi Korcsolyázó Egyesület 17 esztendős tehetsége 1000 méteren a fantasztikus 4. helyet csípte el a rövid pályás gyorskorcsolyázók világkupa döntőjében, Sanghajban. A jó szereplést most Kínában folytathatja.

Jól szerepeltek a szegedi görkorisok a jégen is

Jól szerepeltek a szegedi görkorisok a jégen is

Nagyszerű eredménnyel zárták a Tornádó Team sportolói a nagypályás jeges versenyszezon utolsó hazai versenyét. A nemzetközi gyakorlat, azaz, hogy a görkorcsolyások remek eredményeket szállítanak a jégen is, itthon is bebizonyította létjogosultságát.

Szegedi ezüstérem Lillehammerben

Szegedi ezüstérem Lillehammerben

A szegedi Jászapáti Petra ezüstérmet nyert a női rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres versenyszámában kedden, a Lillehammerben zajló ifjúsági téli olimpián.

Gyorskorcsolya: jól menetel Jászapáti Petra

Gyorskorcsolya: jól menetel Jászapáti Petra

Pénteken megkezdődött a Téli Ifjúsági Olimpiai Játékok, amelyen a Szegedi Korcsolyázó Egyesületet Jászapáti Petra képviseli. A szegedi versenyző negyedik helyen végzett az 1000 méteres versenyen.

Gyorskorcsolya: szegedi bronzérem Drezdában

Gyorskorcsolya: szegedi bronzérem Drezdában

Jászapáti Petra, a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzője bronzérmet nyert 1000 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók drezdai világkupa-versenyének szombati napján.

Kiválóan szerepeltek a szegedi korisok

szeged tv tartalom A Szegedi Korcsolyázó Egyesület tehetségei a debreceni rövid pályás gyorskorcsolya viadalon, a Csizmadia Ferenc Emlékversenyen szerepeltek kiválóan.

Három szegedi koris arany Debrecenben

Három szegedi koris arany Debrecenben

szeged tv tartalom Kiválóan szerepeltek a Szegedi Korcsolyázó Egyesület tehetségei a debreceni rövid pályás gyorskorcsolya viadalon, a Csizmadia Ferenc Emlékversenyen.

Felnőtt csapatbajnok a Tornádó TeamFotógalériával

Felnőtt csapatbajnok a Tornádó Team

Hosszú szezon végét jelentette az október első hétvégéjén, Tatabányán megrendezett Országos Felnőtt Bajnokság. Hét egyesület 180 versenyzője állt rajthoz a bajnoki címek eldöntéséért.

Korábbi híreink

Két szegedi a moszkvai világbajnokságon

Két szegedi is tagja a magyar női rövid pályás gyorskorcsolya váltónak.

Japánban küzdenek a korcsolyatehetségek

Japánban küzdenek a korcsolyatehetségek

Japánban rendezik a rövidpályás gyorskorcsolyázók junior világbajnokságát február 27. és március 1. között. Az oszakai tornán a Szegedi Korcsolyázó Egyesület két versenyzője Farkas Tamás és Jászapáti Petra – is részt vesz.

Szegedi korcsolyázó is küzd a téli Universiadén

Szegedi korcsolyázó is küzd a téli Universiadén

Tizenhét fős magyar csapat utazott az olaszországi Trentóba a szombatig tartó 26. téli Universiadéra, az egyetemista és főiskolás sportolók világversenyére. A magyar küldöttség tagja a rövidpályás gyorskorcsolyázó szegedi Lajtos Szandra is. A hölgyek december 18. és 20. között versengenek majd a rövidpályás gyorskorcsolyában.