Címoldal

Ausztriában fogták el az M5-ös elkövetett gyilkosság gyanúsítottját

48 órán belül kattant a bilincs a brutális bűncselekmény feltételezett elkövetőjének kezén. A férfit Ausztriában fogták el.

Gyilkosság az autópálya csengelei pihenőjében

Gyilkosság az autópálya csengelei pihenőjében

Megöltek egy embert az M5-ös autópálya csengelei pihenőjében kedd hajnalban – közölte a rendőrség honlapján a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Elrendelték egy alkalmi ismerősét leszúró fiatal férfi kényszergyógykezelését

Felmentette az emberölés vádja alól és kóros elmeállapota miatt elrendelte a kényszergyógykezelését a Szegedi Törvényszék kedden annak a fiatal férfinak, aki tavaly egy szegedi sörözőben meggyilkolta alkalmi ismerősét.

Lesújtó, miben végeztünk az élen az EU-ban

Továbbra is elkeserítőek a magyarországi öngyilkosságokra vonatkozó adatok: az Európai Unión belül hazánkban a második legmagasabb az öngyilkosságot elkövető emberek aránya az Eurostat legutóbbi jelentése szerint. - írj a nepszava.hu

A családirtó és a balástyai rém együtt lett öngyilkos

A családirtó és a balástyai rém együtt lett öngyilkos

Öngyilkosságot követett el két, emberölésért életfogytig tartó jogerős szabadságvesztésre ítélt fogvatartott a Szegedi Fegyház és Börtönben hétfőn – közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az MTI-vel.

Előzetesben a szegedi joghallgató

Előzetesben a szegedi joghallgató

Egy hónapra elrendelte a Szegedi Járásbíróság szerdán annak a 24 éves joghallgatónak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint megölt egy férfit kedden a csongrádi megyeszékhelyen - közölte a gyanúsított védője a helyszínen újságírókkal.

A kocsmában ölt, két óra alatt elfogták

A kocsmában ölt, két óra alatt elfogták

Két órán belül elfogták a szegedi rendőrök azt a férfit, aki egy szegedi kocsmában hajnalban megölt egy vendéget. Tettének oka egyelőre ismeretlen.

Azonosíthatták az egyik terroristát

A merényletsorozat három robbanással kezdődött a Stade de France mellett, Saint Denis-ben, ahol a francia válogatott játszott barátságos mérkőzést a német válogatott ellen. - írja a nol.hu

Azért gyilkoltak, hogy elinduljon a gyűlölethullám

A terroristáknak egy célja volt a látszólag értelmetlen erőszakkal: iszlámellenes hangulatot provokálni, ezzel radikalizálni a mérsékelt muszlimokat. Hogy sikerül-e ez nekik, az most Európán múlik. - írja az Átlátszó

Brosnan volt a leghalálosabb James Bond

Hogy kinek, melyik James Bond jön be a legjobban a hat zseniális színész karaktere közül, akik valaha eljátszották Őfelsége kedvenc titkos ügynökét, az persze szubjektív, de azért van módja, hogy pontosan is meghatározzuk a hat 007-es ügynök teljesítményét. - írja a Blikk

Korábbi híreink

Nem merült feledésbe a gyilkosság

Európai elfogatóparancs alapján Németországban elfogtak egy 39 éves balatonmáriafürdői férfit, aki a rendőrség gyanúja szerint 1998 szeptemberében megölt egy taxisofőrt Domaszéken - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Végzett magával a Csillagban a gyilkos

Végzett magával a Csillagban a gyilkos

Felakasztotta magát a Szegedi Fegyház és Börtönben a tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt szentkirályszabadjai sorozatgyilkos, Ember Zoltán – értesült a Délmagyarország.

Nem gyilkosság áldozata a Dorozsmán megtalált férfi

Nem gyilkosság áldozata a Dorozsmán megtalált férfi

A nyomozás adatai és az orvos szakértői vélemény szerint feltehetően nem gyilkosság áldozata lett az a budapesti férfi, akinek holttestét február 24-én találták meg Szeged-Kiskundorozsmán – írta legújabb számában a Zsaru Magazin.

Meggyilkoltak egy férfit Dorozsmán

Meggyilkoltak egy férfit Dorozsmán

Egy férfi holttestét találták meg kedden este Szeged-Kiskundorozsmán egy sportpálya melletti füves területen. A helyszíni szemle adatai alapján a férfit megölték. Az elhunyt egy 37 éves budapesti lakos.

Amatőr detektív "buktatta le" Hasfelmetsző Jacket

1888 őszén legalább öt brutális gyilkosságot hajtottak végre London Whitechapel negyedében. Azóta könyvek és filmek százai próbálták kideríteni, ki lehetett a tettes. Leggyakrabban hat lehetséges gyilkost emlegettek.

Klopfolóval verte, majd leszúrta férjét

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a szegedi nő ellen, aki húsklopfolóval bántalmazta, majd egy késsel szíven szúrta férjét.

Tíz évet kapott barátja megöléséért

Jogerősen tíz év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla emberölésért kedden azt a férfit, aki a csongrádi megyeszékhelyen 2012 decemberében leszúrta barátját.

Megölte a férjét egy szegedi nő szilveszterkor

A szilveszteri vita torkollott tragédiába Szegeden, ahol egy nő leszúrta a férjét - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán a Magyar Távirati Irodát.

Öngyilkos lett az Indul a bakterház Bendegúza

Ma reggel Fót és Csomád között egy férfi holttestet találtak a rendőrök. Az áldozat öngyilkos lett, egy fára akasztotta fel magát, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

Megöltek egy hajléktalant Szegeden

Belehalt sérüléseibe egy hajléktalan férfi, akit társa súlyosan bántalmazott Szegeden - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t. Szenti Szabolcs elmondta, a 65 éves hajléktalan férfi holttestét május 18-án találták meg Szegeden, a Tisza árterében. A helyszíni szemle és a boncolás megállapította, hogy a férfi halálát bántalmazás okozta.

Archívum