Címoldal

Különleges volt az idei gyereknap

Különleges volt az idei gyereknap

szeged tv tartalom Fergeteges Szegedi Gyermeknapi Piknikre hívták szeged minden fiatalját. A gyereknap alkalmából kétnapos hétvégi rendezvényt szervezett a város, ahol minden korosztály megtalálhatta a kedvére valót. (videóval)

Gyermeknapi ajándék a szegedi gyerekeknekFotógalériával

Gyermeknapi ajándék a szegedi gyerekeknek

Közel 20 különféle játék, a dodzsemtől a céllövöldén át az ugrálóvárig, használható majd féláron május utolsó hétvégéjén a Fergeteges Szegedi Gyermeknapi Pikniken a ligetben. Emellett számos program, színházi előadás, zenés gyermekműsor és táncbemutatók várják a kilátogató kicsiket és nagyokat.

Telt ház a Vadasparkban a gyereknaponFotógalériával

Telt ház a Vadasparkban a gyereknapon

A jó időnek és a színes programoknak köszönhetően csúcsra járt a Vadaspark a vasárnapi gyermeknapon. Az állatkert ilyenkor ünnepli születésnapját, a hagyományoknak megfelelően idén is egy új kifutó átadásával.

Gyermekeink jövője mindennél fontosabbFotógalériával

Gyermekeink jövője mindennél fontosabb

Ivókutat és szabadtéri fitnesz gépeket is avattak az északi városrész gyermeknapján szombaton. A rendezvényen a körzet egyéni képviselője mellett részt vett Szabó Sándor országgyűlési képviselő és Botka László polgármester is.

A családokat várták az Újrókusi gyermeknapraFotógalériával

A családokat várták az Újrókusi gyermeknapra

Szeged önkormányzati képviselői szinte minden városrészben megrendezték idén is a gyermeknapot. Újrókuson szombaton már tizedik alkalommal várták vidám családi programokkal a legkisebbeket és szüleiket. A jubileumi rendezvényt Botka László polgármester is meglátogatta.

Gyermeknapra moziba készül A Játékkészítő

Gyermeknapra moziba készül A Játékkészítő

2016 májusában, Szegeden is látható A Játékkészítő. A 2015 karácsonyán nagy sikerrel bemutatott pop-show-musical felvételeiből készült mesemoziban élednek újra a történet szereplői, főbb szerepekben Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Kamarás Ivánnal, Nagy Feróval, Oroszlán Szonjával és Hajdu Steve-vel.

Gyereknapi játszóház a Móra múzeumban

Gyereknapi játszóház a Móra múzeumban

Furfangos skatulya, varázslatos kaleidoszkóp, bűvös pörgettyű – ilyen különleges tárgyakat készíthetnek kicsik és nagyok a Móra Ferenc Múzeum gyereknapi játszóházában május 28-án, szombaton. A kézműveskedés mellett játékos kiállítási barangolások és néptáncbemutató is várja a résztvevőket 10 és 13 óra között.

Drakula kastélyává változik a Reök-palota

Drakula kastélyává változik a Reök-palota

Néptánccal, kincskereséssel, erdélyi finomságokkal és további meglepetésekkel várja gyereknapi látogatóit a REÖK. A palota programjai a Drakula utolsó tánca című szabadtéri-előadáshoz kapcsolódnak idén.

Vasárnap újra Gyermeknap az Agórában

Vasárnap újra Gyermeknap az Agórában

A hagyományokhoz híven idén is az Agórában rendezik meg Szegeden a Városi gyermeknapot. Május utolsó vasárnapját számtalan érdekes és színes program várja a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt.

Óriási siker volt a Pandanap a VadasparkbanFotógalériával

Óriási siker volt a Pandanap a Vadasparkban

A Vadaspark Gyermeknapi programsorozatához kapcsolódva a Konfuciusz Intézet is várta a kicsiket és nagyokat vasárnap az állatkertbe. A rendezvény óriási sikert aratott, több százan keresték fel a standokat.

Korábbi híreink

Kolozsvári tér: elsőre nagy siker a gyermeknap

Kolozsvári tér: elsőre nagy siker a gyermeknap

Nem volt korábban a városrészben gyermeknap, Kardos Irén ezért elhatározta, belevág a szervezésbe. Nem döntött rosszul.

Élőcsocsó, lósimogatás és lágyfagyi a partfürdőn

Élőcsocsó, lósimogatás és lágyfagyi a partfürdőn

Ha fürdeni még nem is, de csocsózni, labdázni, ugrálni és sárkányt eregetni tudtak a legkisebbek vasárnap a partfürdőn, az IH gyermeknapján.

Kívül-belül zsongott az Agóra

Kívül-belül zsongott az Agóra

Tűnek azért volt még hely, de a Szent-Györgyi Albert Agóra mindkét udvarán és bent az épületben is hatalmas volt a gyerekzsivaj.

Álarc, bál, koncert a Reök-palotában

Álarc, bál, koncert a Reök-palotában

Festett és készített maszkok tömkelege, vattacukor, kézműves foglalkozás: nem is kell ennél több ahhoz, hogy a gyerekek jól érezzék magukat.

Jubileumi gyermeknap a Búvár-tónál

Jubileumi gyermeknap a Búvár-tónál

Idén 10. alkalommal szervezte meg a Búvár-tó melletti füves területre a Gyermeknapot Ménesi Imre önkormányzati képviselő. A jó időnek köszönhetően több százan látogattak most is ki a rendezvényre.

A gyerekeké lesz vasárnap az egész város

A gyerekeké lesz vasárnap az egész város

Május utolsó vasárnapján a gyerkőcöket ünnepeljük. Szegeden most is számos program várja a családokat május 31-én. A meteorológusok szerint az időjárás is kegyeibe fogadja a szabadtéri rendezvényekre kilátogatókat.

Konfuciusz Pandanap a Vadasparkban

Konfuciusz Pandanap a Vadasparkban

Vasárnap a Gyermeknapon az SZTE Konfuciusz Intézete Pandanapra várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat a Szegedi Vadasparkba.

Újrókusi gyermeknap görkorcsolya kupával

Újrókusi gyermeknap görkorcsolya kupával

Az idén már nyolcadik alkalommal szervezték meg a Búvár tó mellett a környéken élők számára a gyermeknapot. Szombaton délelőtt családok népesítették be a tó mögötti zöld területet. Ez alkalommal a rendezvény csatlakozott a szomszédos görkorcsolya pályán zajló Európa Kupa futamhoz.

Gyermeknap: lufishow és kalandjáték Makkosházán

Gyermeknap: lufishow és kalandjáték Makkosházán

Tizennyolc éves hagyományt folytattak az idén is Makkosházán, amikor a hét végén megrendezték a településrész gyermeknapját. Kozma József MSZP-s önkormányzati képviselő minden év május utolsó vasárnapján a választókörzetében élő gyerekeket és szüleiket látja vendégül egy közös, vidám együttlétre.

Gyereknap az Agórában és a vadasparkban is

Gyereknap az Agórában és a vadasparkban is

Az idén első alkalommal rendezik a tavaly átadott Szent-Györgyi Albert Agórában a városi gyermeknapot, ahol egész napos, színes programokkal várják a legkisebbeket. Érdekes, izgalmas programokat kínál a kicsiknek a vadaspark és a Napfényfürdő is vasárnap.

Archívum