Címoldal

94 órát tévézett egyhuzamban a világrekordért

A binge-watching, vagyis a sorozatdarálás Guinness-rekordját döntötte meg egy brooklyni férfi, 94 órán keresztül folyamatosan nézte a kedvenc sorozatait. - írja az Origo

Egyedi kínai krizantém a Guinness-rekordok között

A közép-kínai Kajfeng városában 641 különböző krizantémból állították össze a világ legnagyobb, s immár a Guinness Világrekordok által is ekként hitelesített sokvirágú élő krizantémcsokor kompozícióját - számolt be a kínai média hétfőn. - írja a Stop

Töltött káposzta Guinness-rekord Székelyudvarhelyen

Bekerült a Világrekordok könyvébe az egy edényben főzött legtöbb töltött káposzta. Az ételt öt, rászorulókat támogató intézmény között osztják szét.

Szakmai Oscar a dómot is ábrázoló óriásképeslapnak

Szakmai Oscar a dómot is ábrázoló óriásképeslapnak

Tavaly szeptemberben nyolc városban – közöttük Szegeden is – kis közösségek festették kézzel annak a hatalmas képeslapnak a darabjait, amelyet Róth Anikó grafikus, festőművész tervezett a Magyar Reumabetegek Egyesületének felkérésére. Az elkészült Guinness-rekord képeslapot most Sabre-díjjal jutalmazták.

Több mint kétmillió tölcsér fagyit adott el

Hivatalosan nyugdíjba ment a világ legöregebb fagyisa, de valójában soha nem akarja abbahagyni az ipart. Paul Salamone (75) több mint ötven éve méri az édességet kicsinek, nagynak, és most, 75 évesen sem igazán tudja elképzelni enélkül az életét.

Guinness-rekord: 175 509 jótékony sétáló

A legnagyobb jótékonysági séta kettős világrekordját állította fel egy keresztény egyház a Fülöp-szigeteken - jelentette be vasárnap a Guinness World Records.

A világ legnagyobb képeslapján a szegedi dóm

A világ legnagyobb képeslapján a szegedi dóm

Szeged jelképét, a Fogadalmi templomot is felfestették a világ legnagyobb 86,4 négyzetméter nagyságú panoráma képeslapjára. A Guinness rekorder lapot az Artritisz Világnapján mutatták be Budapesten, a Millenárison. A hitelesített képeslap egy részét szegedi betegek, orvosok és nővérek festették meg.

302 gatyában állva lett újra világelső

Visszahódította a világelsőséget alsónemű-viselésben az 53 éves Gary Craig: 302 alsónadrágot húzott magára.

44 ezer növény van egy olasz függőleges kertben

Egy Milánó közelében található, csaknem 1300 négyzetméteres, 44 ezer növénynek otthont adó úgynevezett függőleges kert bekerült a Guinness-rekordok könyvébe.