Címoldal

A GPS-t követve folyóba hajtott egy nő

Autója navigációs rendszerének utasításait követve egyenesen belehajtott egy folyóba egy nő New York államban – jelentette a helyi sajtó. A sofőr Port Jarvis városán hajtott keresztül, amikor egy sötét területre vezette a GPS-e, ahol lecsúszott egy sáros folyóparton, egyenesen a Neversink folyó vízébe. - írja a 24.hu

361 kilométert tévedett Esztergályos Cecília

Végzetes tévedés áldozata lett Esztergályos Cecília (71), egy rosszul beprogramozott cím miatt hiába várták őt a hét végén a tiszaújvárosi Tisza szigeten rendezett halászléfőző-versenyen. - írja a Blikk

Újra eredményesek voltak a Tolvajkergetők

Újra eredményesek voltak a Tolvajkergetők

Két lopott kerékpár volt annál a szegedi férfinál, akit a Tolvajkergetők jelzése alapján állítottak elő a szegedi rendőrök. Az egyiket még augusztusban lopta el a SZIN-ről az illető.

Tévedésből egy mocsárba kötött ki a focista

Kalandtúra lett a vége a Liverpool fiatal hátvédjének, Andre Wisdom hétvégi útja, aki az idei angol labdarúgó-bajnokság kezdete óta a Derby County csapatának színeiben játszik, kölcsönjátékosként. Az U21-es angol válogatott focista GPS segítségével próbált eljutni a Pride Parkhoz, a Porsche helymeghatározó rendszere azonban csapdába csalta, és a focipálya helyett a mocsárban kötött ki a hátvéd.

Villamossínekre hajtott a GPS-t követő nő

A 23 éves nő még pénteken kora este egy műholdas navigációs rendszer utasításait követve hajtott Croydonban, London egyik déli elővárosában a villamossínekre piros Hyundai autójával - írja a Daily Mail, amely fotót is közöl a szerencsétlen esetről.

Autóval ment fel a lépcsőn: arra vitte a GPS

Borsos büntetésnek néz elébe az az autós, aki a svájci Alpokban minél közelebb szeretett volna leparkolni a sífelvonóhoz, ezért aztán felhajtott a lépcsőkön.

GPS fogja figyelni a szegedi buszokat

GPS fogja figyelni a szegedi buszokat

GPS-alapú forgalomirányítást és járműkövetési rendszert telepítenek 260 szegedi Volán-autóbuszba, így a forgalomirányító diszpécser is pontosan tudni fogja, hol járnak a járművek, betartják-e a menetrendet és mikor érkeznek a megállóba.