Címoldal

Ma este a Dóm téren is a húrok közé csapnak

Ma este a Dóm téren is a húrok közé csapnak

Mától a fináléjához érkezik a tíznapos Szeged Napja Ünnepségsorozat. Újabb helyszín, a Dóm tér is csatlakozik a kínálathoz: Dóm Téri Kavalkád címmel 3 napos, ingyenes zenei fesztivál kezdődik. Vasárnap estig Geszti, a Bikini és a Compact Disco is színpadra lép, az idén is lesz ünnepi tűzijáték.

Geszti Péter: Az ember mindig a bukásaiból tanul

Minden hibáját felvállalja a gyerekszínészből lett dalszövegíró reklámguru, akit fiatalon tartanak a lányai. - írja a Blikk

Geszti Péter hatalmas bejelentést tett

A Rapülők, a Jazz+Az és a Gringo Sztár után Geszti Péter új nagyszabású projektet indít, ami annyira személyes, hogy egyszerűen a GESZTI nevet kapta. A zenész március 4-én mutatja be új albumát az Akvárium Klubban. - írja a Femina.hu

Globális magyar klipet készített Geszti Péter

„Berlin, Párizs, London, hol nem vagyunk otthon? / Menni vagy épp maradni nehéz?” – Geszti egy Sting-szám alapján írta meg a Hungarian in Europe című dalát a kivándorlásról, amelyhez közösségi videoklip készült a kint élők felvételeiből.

Geszti Péter: Ebben az országban most jobb, ha befogod a szádat

Itthon kultúrrasszizmus van, az emberek gettókba zárják magukat, amelyek között nincs átjárás. Magyarország egy fekete lyuk, szellemi "leostobásodás" van, az emberek pedig trollbarlangokban élnek. A pangás időszakában csak a humorérzékünkbe kapaszkodhatunk. Geszti Péter a szentimentális Magyarország-slágertől közel tíz év alatt jutott el addig, hogy a kivándorlásról írjon sírva vigadó dalt. Interjú.

Megvannak az X-Faktor új mentorai - íme a névsor

Geszti Péter, Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert lesz az X-Faktor tehetségkutató műsor következő évadának négy mentora - közölte az RTL Klub.

Geszti kifakadt: Suttyókból nem csinálok sztárt

Két suhanc okozott botrányt az X-Faktor utolsó válogatóján, s ezúttal a mentorok sem maradtak viszontválasz nélkül.