Címoldal

Budapest mellett Szegeden is megrendezik az Észt hetet

Budapest mellett Szegeden és Debrecenben is számos irodalmi, építészeti és zenei programmal várják az észt kultúra iránt érdeklődő közönséget március 14. és 25. között.

Olasz Gasztronómiai Világhét Szegeden is

Olasz Gasztronómiai Világhét Szegeden is

Első alkalommal rendezik meg az Olasz Gasztronómiai Világhetet; a november 21. és 27. között 105 országban 1300 eseményt felvonultató kezdeményezés magyarországi programjainak Budapest és Szeged ad otthont.

Itt az új gasztroőrület: a lila kenyér

A Women's Health szerint úgy tűnik, hogy egy élelmiszeripari kutató kifejlesztette minden idők legegészségesebb kenyerét, ami kiváló alternatívája lehet a fehér kenyérnek. - írja a hvg

Csendrendelet kihirdetve, de...Fotógalériával

Csendrendelet kihirdetve, de...

A szimfonikusok fúvósai megtették a magukét: bezengték a Dóm teret. Mégis mindenki ott maradt...

Bor Tér: borral, borról, borért öt napon átFotógalériával

Bor Tér: borral, borról, borért öt napon át

Hivatalosan is megnyílt a Bor Tér, Szeged őszi borfesztiválja elfoglalta a Dóm teret.

Mi Orbán Ráhel és Tiborcz István új törzshelye?

Hogy lehet egy pár hónappal korábban alapított, érdemi tevékenységet nem végző céggel befutni egy olyan állami tenderen, melyen erős referenciákkal bíró, nagy múlttal bíró társaságok viszont elvéreztek? Utánajártunk, ki üzemelteti a főváros közepén található, a turisták által megszállt Erzsébet téren működő fine dining éttermet. Akármelyik szálon indultunk el, a bonyolult cégháló végén a kormányfő vejére, Tiborcz Istvánra bukkantunk.

Újra BorExpo az Art HotelbenFotógalériával

Újra BorExpo az Art Hotelben

Tavaly novemberben rendezték meg az első magyarországi BorExpot, amelynek az Art Hotel adott helyet. A rendezvén nagy sikert aratott és pozitív visszhanggal zárult mind a szakma, és a látogatók részéről egyaránt. Akkor 16 kiváló magyar borászat 77 borát lehetett megkóstolni és kedvezményesen megvásárolni.

Ismét Mangalica Fesztivált rendeznek Szegeden

Ismét Mangalica Fesztivált rendeznek Szegeden

Újabb gasztrokulturális rendezvénynek ad otthont Szeged a hét végén: péntektől vasárnap estig a Széchenyi téren immár második alkalommal rendezik meg a Mangalica Fesztivált. A háromnapos fesztivál látogatói többek között helyben sült mangalica ételek közül válogathatnak.