Címoldal

Baltával támadt egy férfi a villamosra

Baltával támadt egy férfi a villamosra

Egy villamos hátsó ajtajának üvegét baltával törte be egy férfi Szegeden, mert a szerelvény vezetője nem engedte felszállni. A gyanúsítottat a helyszín közelében a rendőrök elfogták.

Kaszával a kezében fenyegetőzött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás egy 16 éves szegedi fiatal ellen, aki ismerőseit egy kaszával fenyegette meg.

Belvárosi bántalmazás: szemtanúkat keres a rendőrség!

Testi sértés és kifosztás gyanújával indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon négy személlyel szemben, akik egy férfit bántalmaztak, majd a gyanú szerint elvették értékeit.

Csoportos garázdaság Szegeden

A szegedi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki két helybéli és egy szatymazi férfit, akik előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást a városban.

Fegyveres garázdát fogtak el Szegeden

A helyszínen elfogtak a rendőrök egy férfit, aki a nála lévő gázriasztó fegyverrel fenyegetőzött egy szegedi szórakozóhelyen.

Túlságosan erősnek érezték magukat a fiatalok

Túlságosan erősnek érezték magukat a fiatalok

Gyanúsítottként hallgattak ki a szegedi nyomozók négy fiatalt, akik egy személyautót borítottak az oldalára szerdán Szegeden.

Díjkitűzés: 200 ezer forintot ér a késes támadó

Díjkitűzés: 200 ezer forintot ér a késes támadó

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomoz felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendőrség vezetője 200 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a késes támadóra.

A Széchenyi téren ütötte meg a nőt a garázda

Előzetes szóváltás követően megütötte alkalmi ismerősét egy férfi Szegeden. M. Tibor ellen a Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A kutyáik miatt szólalkoztak össze

Előzetes szóváltást követően bántalmazta szomszédját egy férfi Szegeden, amelynek következtében a sértett ujjcsonttörést szenvedett. B. Richard ellen súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Nem engedték be a buliba, megvadult

Egy szegedi, zártkörű rendezvényre akart bejutni egy helybeli férfi, de mivel a biztonsági őr nem engedte be, rátámadt. Garázdaság vétségének elkövetése megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Korábbi híreink

Templomban őrjöngött egy férfi Szegeden

Befejeződött a nyomozás a templomban őrjöngő szegedi férfi ellen. A Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott ellene eljárást.

A panel harmadikról repült a bevásárlókocsi

A panel harmadikról repült a bevásárlókocsi

A kocsi csütörtökön este repült ki egy Olajos utcai panel harmadik emeletéről. Nem repülni tanult, úgy dobták. A landolás nem volt túl sikeres: a kocsi széttört, egyik darabja pedig egy parkoló autó ajtajának csapódott.

Még az intézkedő rendőrre is rátámadtak

Négy férfi összeverekedett egy szegedi szórakozóhelyen csütörtökön éjszaka, egyikük megütötte az őket szétválasztani próbáló rendőrt is.

Verekedés egy belvárosi szórakozóhelyen

A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi egy Szeged belvárosában található szórakozóhely előtt keveredett szóváltásba a sértettel szombaton hajnalban.

Tört-zúzott a belvárosban egy férfi

Őrizetbe vették a Csongrád megyei rendőrök azt a 47 éves férfit, aki Szeged belvárosában randalírozott tegnap este. A férfi kukákat borogatott és egy autó visszapillantó tükrét is letörte.

Verekedések hétvégéje Szegeden

Szombat éjszaka két szórakozóhelyen is verekedés miatt kellett intézkednie a rendőrségnek. Az egyik helyen egy koncerten szólalkoztak össze ketten, itt sörösüveget is használtak a verekedés során. A másik helyen egy kisebb társaság szólalkozott össze, itt is a rendőrök vetettek véget a verekedésnek.

Brahiból emelt „barikádot” a fiatalok

A rendőrség ügyeletére még március 8-án éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy Szegeden a Rév és a Bolygó utca sarkánál 3 fiatal „barikádot” emelt az úton. A helyszínre irányított járőrök összesen 15 darab 2 méter hosszú gerendát és 2 kukát találtak az úton keresztbe fektetve.

Faléccel támadtak áldozatukra

Nem akart bokszolni, ezért támadtak egy fiatalemberre Szegeden. A három tettes falécekkel esett neki áldozatának, akit súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

Borfesztivál negatív utóhatása

Szegeden a Széchenyi téren felállított fabódék egyikében okozott kárt egy 27 éves helyi lakos vasárnap a reggeli órákban. A megalapozott gyanú szerint F. Tamás letörte az egyik árusító stand fapárkányát, majd megpróbálta megütni a helyszínen őrzési feladatokat ellátó biztonsági őrt, de nem járt sikerrel.

Zajlott az élet hétfőn Szegeden

Több dolguk is volt hétfőn a rendőröknek. Egy fiatal a saját édesanyját verte meg, egy férfi pedig egy fém kuka fedelét lopta el hétfőn este. A harmadik esetben pedig egy veszekedésnek a bejárati ajtó látta kárát.

Archívum

Borosüveggel estek egymásnak a Kálvária téren

Garázdák a szegedi éjszakában

Szó szerint hajba kaptak a nők a bárban

Egy telefon miatt verekedtek össze

Szóváltásból tettlegesség a belvárosban

Felfüggesztett börtön Keresztúri Farkas Csabának

Kozma: Keresztúrinak nincs helye a közéletben

Saját bevallása szerint is bűnös Keresztúri

Vádemelési javaslat a Csillag téri garázdák ellen

Szondi: Keresztúrinak le kell mondania! - frissítve

Garázdasággal gyanúsítják a Jobbikos képviselőt

Harcos amazonok a szegedi éjszakában