Címoldal

Szerdától lehet jelentkezni az idei első Spartan Race-re

Szerdától lehet jelentkezni az idei első Spartan Race-re

Szerdán délelőtt 10.00 órakor megkezdődik a regisztráció az idei első hazai Spartan Race akadályfutó-versenyre, amelyet április 14-én Nagykanizsán rendeznek meg.

Ma érkezik haza a sivatagi futóverseny szegedi hőse

Ma érkezik haza a sivatagi futóverseny szegedi hőse

December 8-án érkezik haza Szegedre Barta Tamás, aki egyedüli magyarként végigcsinálta a világ egyik leggyilkosabb sivatagi futóversenyét Peruban. Nézze meg a versenyről a kisfilmet! Fantasztikus!

Kicsik és nagyok futottak Szőregen Fotógalériával

Kicsik és nagyok futottak Szőregen

Idén negyedik alkalommal szervezték meg Szőregen a Mikulást futást, amely idén közel 300 embert mozgatott meg. Bölcsisek, ovisok, iskolások és felnőttek álltak rajthoz és futották le a számukra kijelölt távot. A rendezvényen természetesen ott volt a Mikulás is, azonban ő most nem futott.

Nagyszerű élményt nyújtott a nyílt edzés

Nagyszerű élményt nyújtott a nyílt edzés

Szombaton kora délelőtt ködben úszott a Tisza-part, ennek ellenére nagyon sokan gyülekeztek a szegedi vízitelepen. Közel háromszázan vettek részt a DÉMÁSZ Szeged VE által szervezett 4. Fuss a bajnokokkal elnevezésű rendezvényen.

Újra futhatunk a bajnokokkal

A DÉMÁSZ Szeged Vízisport Egyesület jövő szombaton, november 25-én delelőtt 9 órakor újra "nyílt edzést" szervez a vízitelepen. A 4. Fuss a bajnokokkal elnevezésű program mindenki számára ingyenes.

Baji Balázs: "Ez a siker a világot jelenti nekem"

Baji Balázs előtt még soha nem állt magyar sprintfutó világbajnoki dobogón, 30 éve döntőbe sem került senki. Baji tegnap bronzérmet szerzett. Még mindig eufóriában van, a siker után beszéltünk vele és edzőjével is telefonon. - írja a hvg

Szegeden népszerűsítették a fiatalok olimpiájátFotógalériával

Szegeden népszerűsítették a fiatalok olimpiáját

Július 23-30. között Győrben rendezik az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált. Vasárnap Szegedre érkezett a rendezvényt népszerűsítő olimpiai láng, amelyet fiatal sportolók fogadtak.

Ma éjjel a beteg gyermekekért futhatunk

Ma éjjel a beteg gyermekekért futhatunk

Hatodik alkalommal rendezik meg ma, szerda éjjel Szegeden az Éjszakai Jótékonysági Villamosfutást. A szervezők – a Szent-Györgyi Albert Hallgatói Egyesület – a részvételi díjakkal idén a gyermekklinikát támogatják.

A Nike megépítette a világ legmenőbb futópályáját

Egyedül futni unalmas, és ezt még a pályát uraló formás idomok, valamint a fülben üvöltő zene sem tudja elnyomni. Egy kis verseny persze feldobná a dolgot, de ahhoz már kell egy társ is. Kivéve a csúcstechnológiás Nike Unlimited Stadiumban, ahol magaddal versenyezhetsz. - írja a nuus.hu

Több mint 3 és fél ezren futottak a VivicittánFotógalériával

Több mint 3 és fél ezren futottak a Vivicittán

Habár borúsan indult a szombat reggel a szegedi Vivicittá Városvédő Futás napján, de ez a résztvevőket egyáltalán nem zavarta. Elszántságukat is bizonyítja, hogy a rendezvényen összesen 3650 nevező indult.

Korábbi híreink

Lépcsőfutó verseny a Dóm téren

szeged tv tartalomA tavalyi nagy erőpróba után szombaton is teljes felszerelésben futottak a belvárosban a tűzoltók. A már lépcsőfutással is megnehezített verseny mellett bemutatókkal és tűzoltóautó-történeti kiállítással is készültek a szervezők. A verseny már nemzetközivé alakult. (videóval)

Jótékonysági futónapot rendez a Continental

Jótékonysági futónapot rendez a Continental

Sportos jótékonysági programmal csatlakozott a májusi Szeged Napja ünnepségsorozathoz a szegedi ContiTech. Az eseményen a cég egy futónappal mozgatja majd át a családokat. A résztvevők a mozgás öröme mellett egy jó ügyért is tehetnek, ugyanis a nevezési díjakból befolyó összeggel a Szegedi Koraszülött Életmentő Alapítványt támogatják.

Tisza Fussz: úszó- és futóverseny egyben

A Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman, valamint a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség egy Szegeden eddig egyedülálló versenyt rendez jövő héten szombaton, július 23-án az újszegedi Partfürdőn.

Már közel 300-an neveztek a jótékonysági maratonra

Már közel 300-an neveztek a jótékonysági maratonra

Előzetesen közel 300-an regisztráltak az első szegedi jótékonysági maratonfutásra, amelyet az EPAM Magyarország rendez június 19-én. A cég a nevezési díjból befolyt összeget életmentő készülék vásárlására fordítja, és felajánlja az SZTE Gyermekklinika Gyermekintenzív Osztálya részére.

Sérült gyerekekért futottak a Ligetben

Sérült gyerekekért futottak a Ligetben

szeged tv tartalomMintegy 400-an futottak szombaton a Gemma iskolákban tanuló sérült gyerekekért az újszegedi Ligetben. A szép számú összefogás ellenére mégsem gyűlt össze annyi pénz a nevezési díjakból, hogy az intézmény meg tudja vásárolni a 2 millió forintos speciális mennyezeti liftet. (videóval)

Futótűz: tűzoltók versenyeztek a Dóm téren

Futótűz: tűzoltók versenyeztek a Dóm téren

szeged tv tartalomSportos tűzoltókkal találkozhattak ma a Dóm téren és a környékén sétálók. Innen indult a Futótűz elnevezésű verseny, amelyen a katasztrófavédelmi szakemberek teljes felszerelésben teljesítették a kitűzött távot. A tűzoltók járművei gyerekek közönség körében voltak népszerűek. (videóval)

Futva jótékonykodhatunk ma éjjel

Futva jótékonykodhatunk ma éjjel

Ötödik alkalommal rendezik meg ma, szerda éjjel Szegeden az Éjszakai Jótékonysági Villamosfutást. A verseny során az utolsó járat elindulását követően az 1-es villamos nyomvonalát futhatják végig a résztvevők.

Sikeres volt az Árkád Futófesztivál

Sikeres volt az Árkád Futófesztivál

szeged tv tartalomA borongós, esős időjárás ellenére is sokan vettek részt a vasárnapi Árkád Futófesztiválon. A 10 órakor elstartoló 2200 méteres családi csapat futáson is már több százan indultak, de még többen neveztek a 3,4 kilométeres egyéni versenyre, hiszen erre a távra csaknem 3000 regisztráció érkezett.

Jótékonysági futás a Gyermekklinikáért

 Jótékonysági futás a Gyermekklinikáért

szeged tv tartalomTöbb mint 700-an indultak neki a hétvégén annak a jótékonysági futóversenynek, amelyet a Szegedi Gyermekklinika Gyermeksebészeti Osztályát 50 éves születésnapjára rendeztek a Ligetben.

Futófesztivál májusban Szegeden

Futófesztivál májusban Szegeden

Szeged és az Adrenalin Sportegyesület szervezésében, május 15-én, Pünkösdvasárnap kerül megrendezésre az I. Szeged Félmaraton és Futófesztivál, a Szeged Napja ünnepségsorozat részeként.

Archívum

Pick utcai futófesztivált rendeznek Szegeden

Lefutotta a maratont. Kétszer. Hűtővel a hátán...

120 ezer forintot futottak össze a Gyermekklinikának

Vajda: teljesen elégedett vagyok magunkkal

Rekorddöntés kötve futás, vagy a futva kötésben

Nyuszi tartotta sakkban az autóst! - Videó

Jótékonysági futófesztivál zárja a nyarat

Mesés prémiumot kap Bolt a dupla világcsúcsért

Futtatásért perelte be a főnökét a munkás

Futással is támogathatjuk a szegedi babamentőket

Janics Magyarországon folytatná pályafutását

Elismerés helyett kinevették Cameront

Szilveszteri jelmezes kocogás Szegeden

Szegedi lett az év paraatlétája

Tévfutás: rossz biciklist üldözött a teljes mezőny

Vajda Attila: Túléltem, de nem volt könnyű

Így intette csendre a riportert Usain Bolt

A rakpartról futva Londonba