Címoldal

Rekordidő alatt, 15 ollóval igazít frizurát ez a fodrász

Ez a pakisztáni borbély különleges, ám veszélyesnek tűnő technikával nyírja a vendégei haját. A 33 éves Sadiq Ali húsz perc alatt varázsol új frizurát és ezért mindössze 2 dollárt kér. - írja a nuus.hu

Frizura gyermekeknek, mosolyért

Frizura gyermekeknek, mosolyért

szeged tv tartalom Összesen 250 Csongrád megyei állami gondozott gyerek haját vágta le 27 fodrász önkéntes munkában a Csongor téri közösségi házban. A fodrászok az ország sok helyéről érkeztek, sőt a határon túlról is, hogy ingyen készítsék el a gyerekeknek a kért frizurákat. (videóval)

Online kassza jön a fodrászoknál, a taxisoknál, kozmetikusoknál

Eldőlt: a taxisoknak, a fodrászoknak és kozmetikusoknak is kötelező lesz az online kassza, a kérdés csak az, hogy mikortól. Ötvenezer pénztárgépre lehet szükség a szolgáltató szektorban, miután megjelenik az a rendelet, ami a kereskedők után újabb szakmákat vonna be az online kasszák rendszerébe – tudtuk meg Novák Zoltántól, a piacvezető Micra-Metripond Kft. ügyvezetőjétől.

Kasszacserére felkészül: fodrász, orvos, taxis

Már vizsgálja a kormány az online pénztárgépek kötelezővé tételét a szolgáltatók között is, így várhatóan a fodrászok, orvosok, majd a taxisok is mélyen a zsebükbe kell nyúljanak.