Címoldal

Fizetések az egészségügyben - Megemelték, így maradt ugyanannyi

Sokan nem értik, ha béremelést kaptak, miért ugyanannyit visznek haza, mint korábban. Az államtitkár lehet a végállomása az elégedetleneknek – derült ki azon a tájékoztatón, ahol a szerkesztőségekhez érkező egészségügyi bérpanaszokkal szembesítették Ónodi-Szűcs Zoltánt az újságírók. - írja a nepszava.hu

A védőnők levelüket megírták: több pénzt kérnek

A védőnők levelüket megírták: több pénzt kérnek

szeged tv tartalom Mintegy 600 védőnő írt levelet különböző közjogi méltóságoknak , hogy fizetésüket igazítsák az egészségügyi dolgozók béréhez. Jelenleg ugyanis közalkalmazottnak számítanak és így sokkal rosszabbul járnak. De egyelőre nincs elmozdulás az ügyükben. (videóval)

Ilyen is van: nem fogadja el fizetésemelését az államfő

Izlandon a választások után megemelték a politikusok fizetését, hogy pénzügyileg függetlenek maradhassanak. A 20 százalékos fizetésemelés érintette az elnök, Guðni Jóhannesson bérét is, aki viszont nem fogadja el. - írja a borsonline.hu

Fizetésemelésért indít kampányt az MSZP

Tóbiás József napirend előtti felszólalásában 50 százalékos béremelést javasolt a közalkalmazottaknak és nettó 100 ezer forintos garantált jövedelmet a minimálbérért dolgozóknak a hétfői parlamenti ülésen. - írj a Stop.hu

Beintenek Orbánéknak az orvosok

Ha a kormány továbbra is ragaszkodik az orvosi béremelés feltételeihez, vagyis a hálapénz elutasításához és a röghöz kötéshez, kellemetlen meglepetés érheti – rég tapasztaltan egységes ellenállásban van a szakma.

Bújtatva kaptak fizetésemelést a fejesek

Rendkívül jól dolgoznak a minisztériumokban a vezető tisztviselők! Legalábbis a miniszterek így gondolhatják, mivel közigazgatási államtitkáraiknak és helyettes államtitkáraiknak bújtatott fizetésemeléssel kedveskedtek – tudta meg a Blikk.

Sztrájkolhatnak az Agymenők színészei

Nyakunkon a legnézettebb vígjátéksorozat nyolcadik évada, azonban a színészek addig nem írják alá a szerződésüket, ameddig nem kapnak fizetésemelést.

Családtagjaik fizetését is emelhetnék a politikusok

Édes teher a politikusoknak, hogy újabb pénzeket kell elkölteniük. Minthogy a személyi asszisztenseik bérére fordítható keret a duplájára nőtt, így azon kell elgondolkozniuk: még egy tanácsadót vesznek-e fel, vagy az eddigit fizetik meg jobban.