Címoldal

Új fitnesz-őrület Magyarországon: Bungee fit

A Bungee fit egy gumikötél segítségével történő mozgásforma, amely az edzők szerint úgy fejleszti izmainkat, hogy észre sem vesszük. A fárasztó edzések helyett repülés-élményt kínáló új fitnesz-őrület most érkezett meg Magyarországra. - írja a szamoldki.hu

Szabadtéri fitneszpark épült a Balatoni utcában

Szabadtéri fitneszpark épült a Balatoni utcában

2017-ben a város a játszóterek felújítására és újak építésére 40 millió forintot fordít. Többek között öt helyszínen szabadtéri fitneszparkot alakítanak ki. Az egyik a Balatoni utcában épült, és már használhatják is a környék lakói.

Új szabadtéri fitneszpark SzegedenFotógalériával

Új szabadtéri fitneszpark Szegeden

Ebben az évben 40 millió forintot fordít a város a játszóterek felújítására és újak építésére. Ma délelőtt Makkosházán avatták fel Szeged legújabb szabadtéri fitneszparkját. Összesen öt ilyen épül ebben az évben a városban.

Így találkozott a kultúra és a mozgás a múzeumban

Így találkozott a kultúra és a mozgás a múzeumban

Hétfőn zárás után nem csöndesült el a Móra Ferenc Múzeum, mivel egy formabontó ötletnek köszönhetően lezajlott Szeged első kultúrfitnesz-foglalkozása. A résztvevők zenére, egy külön kitalált koreográfiára járták végig a kiállítótermeket.

Újabb mozgáslehetőség a Kodály térenFotógalériával

Újabb mozgáslehetőség a Kodály téren

Szeged egyik legjobban felszerelt játszótere a Kodály téri, ahol kicsik és nagyok megtalálják a nekik megfelelő játékokat. Most már a szülők sem unatkoznak, hisz új szabadtéri fitnesz eszközöket állítottak fel.

Érezték a "Ritmust" Magyarkanizsán

Érezték a

Újabb hatalmas nemzetközi sikert aratott a szegedi Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió. A Magyarkanizsán megrendezett nemzetközi táncversenyen több mint 90 gyerek ért el helyezést.