Címoldal

Kaszával a kezében fenyegetőzött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás egy 16 éves szegedi fiatal ellen, aki ismerőseit egy kaszával fenyegette meg.

Robbantással fenyegetőző szegedi férfi ellen indult eljárás

Az ügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatását annak a szegedi férfinak, aki robbantással fenyegetőzött a Tisza-parti városban és kijelentéseihez arab kifejezéseket is fűzött - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Megfélemlítik a sztrájkoló tanárokat

Figyelmeztető sztrájkot hirdetett mára a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, ám a tankerületek mindent megtesznek, hogy a tanárokat eltántorítsák a sztrájktól. Az április 20-ra tervezett egész napos munkabeszüntetést is megpróbálják ellehetetleníteni, az igazgatókat telefonon fenyegetik. - írja a nepszava.hu

Robbantással fenyegették a Budapest Bankot

Robbantással fenyegették a Budapest Bankot

szeged tv tartalom Bombariadó miatt szerdán, nem sokkal dél után körbezárták a Budapest Bank épületét a Klauzál téren a rendőrök. Mint kiderült megfenyegették a pénzintézetet. (videóval)

Tapétavágóval fenyegette az ellenőröket egy férfi

Tapétavágóval fenyegette az ellenőröket egy férfi

Tapétavágóval fenyegette a jegyellenőröket egy férfi Szegeden. A 43 éves F. Zsolt ellen felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Bombariadó a Szeged Plázában

Hétfő este egy ismeretlen bombával fenyegette meg a Szeged Plazát. A rendőrség kiürítette a bevásárlóközpontot, majd megkezdték az épület átvizsgálását.

11 éves fenyegette meg bombával az Árkádot

Gyermekkora miatt nem büntethető az a 11 éves fiú, aki bombával fenyegette meg a szegedi Árkádot.

Civileket fenyeget Rogán Antal

Az ellenzéke egységes tiltakozását váltotta ki Rogán Antal azzal, hogy megkérdőjelezte a kormányellenes civil tüntetések civil mivoltát, sőt, elszámoltatná a demonstrációk szervezőit, akik amúgy minden esetben nyilvánosan elszámoltak. A Fidesz-frakcióvezetője az országvédelmi akcióterv részeként "külső erők" kiszolgálóiként bélyegezné meg a kormányellenes civileket.

Megöléssel fenyegette meg a rendőrt

Megöléssel fenyegette meg az őt elfogó rendőrt a szegedi garázda, még októberben. A férfi ellen a rendőrség az eljárást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Megfenyegették a magyar olimpiai delegációt

Terroristák fenyegették meg a Magyar Olimpiai Bizottságot kedd este – írja a Nemzeti Sport. A szervezet nemzetközi e-mail címére angol és orosz nyelven érkezett levél, amelyben szocsi terrorcselekménnyel fenyegetik meg a magyar olimpiai delegációt. Más tagországoknál is landolt hasonló tartalmú fenyegetés.

Korábbi híreink

Fegyvert rántott, mert a barátnője mellé akart ülni

Egy Szegedről Hódmezővásárhelyre tartó menetrend szerinti autóbuszra szállt fel egy 50 éves férfi barátnőjével szombaton. A járaton sokan voltak, ezért nem tudott párja mellé ülni. T. József először felszólította a nő mellett lévő utast, hogy üljön át máshová, majd amikor az nem mozdult, elővett egy gáz-riasztópisztolyt és azzal fenyegetőzött.

Őrizetben a bombával fenyegetőző

Elfogta a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozócsoportja azt a férfit, aki 2013. június 6-án és május 14-én bírósági épületek felrobbantásával fenyegetőzött.

Őrizetben a fenyegetőző csaló

A Röszke Autópálya-határátkelőhelyen fogták el azt a 26 éves szerbiai állampolgárságú férfit, aki miután csalást követett el az egyik szegedi áruházban, még az őt visszatartó biztonsági őrt is megfenyegette.

Állatvédők megfenyegették Beyoncét

A Peta állatvédő szervezet megelégelte, hogy Beyoncé állatokból készült ruhákban jelenik meg nyilvános eseményeken, ezért megfenyegették.

Itt a bombával fenyegetőző hangja!

Az elmúlt időszakban több, főként szegedi pénzintézet ellen jelentettek be bombariadót. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.