Címoldal

Farkas Balázs nyerte az I. Szeged Open meghívásos fallabdaversenyt

Farkas Balázs nyerte az I. Szeged Open meghívásos fallabdaversenyt. A magyar ranglistavezető a fináléban a szegedi Hoffmann Pétert verte három szettben - közölték a szervezők.

Először rendeznek a hét végén Szeged Opent

Először rendeznek a hét végén Szeged Opent

Nemzetközi meghívásos férfi fallabdaversenyt rendez szombaton és vasárnap a szegedi Squash Club Szabadidőközpont. Szegeden korábban nem volt példa ilyen versenyre, és az utóbbi években Magyarországon sem rendeztek hasonlót.

Taroltak a szegedi fallabdások a hétvégén

Taroltak a szegedi fallabdások a hétvégén

A szegedi Squash Club Szabadidőközpontban rendezték meg a HungaroSun XXIX. egyéni országos squashbajnokságot. A Vidux Tisza Squash SE játékosai közül Hajnal Helga címvédőként arany-, Csókási Gabriella és Farkas Balázs ezüst-, Sebők Benedek bronzérmet nyert.

A legjobb fallabdások jönnek Szegedre

A legjobb fallabdások jönnek Szegedre

A hétvégén Szegeden, a Squash Club Szabadidőközpontban rendezik meg a 2017-es HungaroSun XXIX. egyéni országos squashbajnokságot. A férfiaknál 32-es, a nőknél 16-os főtáblán küzdenek az érmekért a játékosok. A program mindkét nap 10 órakor indul, az elődöntők, a bronzmeccsek és a döntők vasárnap lesznek.

Fallabda: Szegediek esélyesek a Magyar Kupán

Szombaton a Marczibányi téri City Squash Clubban rendezik az ősz legrangosabb hazai fallabdás eseményét, a Magyar Kupa országos csapatversenyt. A harmadik alkalommal sorra kerülő viadalon 14 férfi és 5 női csapat vesz részt.

Ezüstérmesek lettek a szegedi fallabdások

Nem sikerült a címvédés az idei csapatbajnokságon a Vidux Tisza Squash SE együttesének. Az első hat meccsét megnyerő szegedi alakulat az utolsó három fordulóban hazai környezetben, a Kenyérgyári úton fallabdacentrumban játszhatott.

Szegedi érmek is születtek a fallabda bajnokságban

Szegedi érmek is születtek a fallabda bajnokságban

Először rendeztek egyéni fallabda országos bajnokságot a Tisza-parti városban a hét végén: a szegedi Vidux Tisza Squash SE sportolói három érmet is szereztek.

Nyolc közé jutottak a szegedi fallabdázók

A Vidux Tisza Squash SE férfi fallabdacsapata a klub történetének legnagyobb sikerét aratva bejutott a legjobb nyolc közé a Lengyelországban zajló Bajnokok Ligája döntőben.

Szegeden küzdenek az egyetemek fallabdásai

Szegeden küzdenek az egyetemek fallabdásai

A Szegedi Tudományegyetem ad otthont idén Magyarország legjobb egyetemista és főiskolás fallabdásainak. Az országos bajnokságot február 2-án rendezik női és férfi egyéni számban, valamint csapatküzdelemben.