Címoldal

Gazt irtottak, padot szereltek a Föld napjánFotógalériával

Gazt irtottak, padot szereltek a Föld napján

A belvárosi Mérey utca 13-15. szám alatti ingatlan parkjában szedték a szemetet és rendezték a terepet a Föld Napja alkalmából az IKV. Zrt. munkatársai. Az önkormányzati ingatlankezelő azért választotta ezt az udvart, mert itt minden jellemző problémát be tudtak mutatni egy kis területen.

Szúnyoglárvák és bacilusok is küzdenek a Föld Napján

Szúnyoglárvák és bacilusok is küzdenek a Föld Napján

Óriás szelektív csúzlival lőhetnek és hulladékból készített hangszerekkel is megismerkedhetnek azok, akik szombaton kilátogatnak a füvészkertbe. Újszegeden a Föld napi programokon minden a szelektív hulladékgyűjtés körül forog majd.

A környezetgazdákkal ünnepelhetjük a Föld Napját

A környezetgazdákkal ünnepelhetjük a Föld Napját

Óriás szelektív csúzlival lőhetnek és ökogubancot bogozhatnak azok, akik szombaton kilátogatnak a füvészkertbe. A szegedi környezetgazdák az idén is megrendezik Föld napi programjaikat Újszegeden, ahol minden a szelektív hulladékgyűjtés körül forog majd.

Kutyapóráz, nyakörv, állateledel gyűjtés

Szegeden április 25-én a újszegedi ligetben megrendezésre kerülő Kutyafuttában napon, illetve a Füvészkertben a Föld Napi rendezvényen az állatvédelem iránt érdeklődők az Orpheus Állatvédő Egyesülettel is találkozhatnak.

Állatcsempészeket buktatnak le

Állatcsempészeket buktatnak le

Állatcsempészek látványos lebuktatásával ünneplik a Föld Napját vasárnap a Szegedi Vadasparkban. Az izgalmas családi nap címe: „A természet nem eladó!”

Ökogubancot is bogozhatunk a Föld Napján

Ökogubancot is bogozhatunk a Föld Napján

Óriás szelektív csúzlival lőhetnek és ökogubancot bogozhatnak azok, akik szombaton kilátogatnak a füvészkertbe. A Föld Napján minden a szelektív hulladékgyűjtés körül forog majd.

Jövőbarát Napok kávétárlattal, kerámiákkal

Jövőbarát Napok kávétárlattal, kerámiákkal

Két kiállítással is ünnepli a Föld Napját idén az EDF Démász. Tárlat nyílik a kávé történetéről és kiállításon mutatkozik be alkotásaival a moldvai csángó születésű, Pomázon élő keramikus, Petrás Mária.

A füvészkertben ünneplik idén a Föld Napját

A füvészkertben ünneplik idén a Föld Napját

Új, környezettudatosságra nevelő játékokkal, vetélkedőkkel, köztisztasági járműbemutatóval és interaktív bábelőadással színesített családi napon ünnepli idén a Föld Napját a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. április 26-án, szombaton 10 és 16 óra között az újszegedi füvészkertben.

Az Amway megtisztította a gyermekklinika környékét

Az Amway Hungária a Föld Napja alkalmából négy városban, Budapesten, Pécsett, Debrecenben és Szegeden hirdetett szemétszedési akciót. A vállalat dolgozói és termékforgalmazói minden helyszínen a gyermekklinikák környékét tisztították meg. Több mint százhúszan vettek részt az akcióban, és körülbelül 4.300 liternyi szemetet gyűjtöttek össze.

A füvészkertben ünneplik a Föld Napját

A füvészkertben ünneplik a Föld Napját

Játékos vetélkedőkkel, kukafestéssel és bábelőadással színesített családi napon ünnepli meg idén a Föld Napját a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. április 20-án, szombaton 10 és 16 óra között, az újszegedi füvészkertben.