Címoldal

Válni akar a férjétől mert az csinál minden házimunkát

“A férjem egy háziasszony. Két éve ismerem és szeretem, de utálok vele élni” – mondta el az egyiptomi sajtónak egy 28 éves nő, aki azért adott be válókeresetet férje ellen, mert a férfi magára vállalja az összes házimunkát. És feleségének nem engedi, hogy bármilyen ház körüli munkát elvégezzen. - írja a 24.hu

Interneten árulta feleségét a férfi

Egy kétgyerekes apa meg akarta tréfálni a feleségét, ezért áruként feltette őt az eBayre - és elképesztő ajánlatokat kapott érte. - írja a faktor.hu

13 bizonyíték, hogy miért nem bízhatunk semmit a férjekre

A Bored Panda női olvasói küldték be a vicces fotókat a férjük által elég érdekesen elvégzett munkákról. Mi nagyon jót derültünk rajtuk. - írja a szeretlekmagyarorszag.hu

Egy benzinkúton hagyta feleségét a feledékeny férj

Közel 100 km-t kellett a férfinak megtennie ahhoz, hogy észrevegye, valaki hiányzik az autóból. Míg tankolt a feleségi kiszállt, ő pedig ezt nem vette észre és tovább indult. - írja a borsonline.hu

Michael J. Fox betegen is visszatér a képernyőre

A Vissza a jövőbe egykori sztárja alakítja A férjem védelmében című sikersorozat egyik legtrükkösebb karakterét, a váratlan húzásairól ismert Louis Canninget.

Bérbe adta a férjét, hogy jobban kijöjjenek a pénzből

Furfangos ötlete támadt egy osztrák feleségnek, amikor azon törte a fejét, hogyan lehetne egy kicsit javítani a családi költségvetés egyenlegén: úgy döntött, bérbe adja a férjét az egyedülálló nőknek.

Felesége nem engedte buliba, elraboltatta magát

Az asszony döbbenten nézte, amikor egy békésnek ígérkező estén két álarcos rontott a házukba és fegyverrel a kezükben kivonszolták onnan a férjét. Nem tudta, hogy az emberrablás színjáték volt csupán.

Felesége helyett kutyáját mentette meg a férj

Egy dél-afrikai házaspár hajóbalesetet szenvedett. A férj elsőnek a kutyát mentette meg, mondjuk a neje is túlélte, de vélhetően nem veregette meg a vállát utána.

Vidám, zenés darabbal zár az idei VárjátékokFotógalériával

Vidám, zenés darabbal zár az idei Várjátékok

Pénteken este újabb bemutatóval várják a közönséget a 11. Szegedi Várjátékokon. Somerset Maugham–Nádas Gábor–Szenes Iván Imádok férjhez menni című zenés vígjátékát Megyeri Zoltán rendezésében állítja színpadra a Pinceszínház társulata.

Rossz nevet sikoltott a nászéjszakán

Előbb agyba-főbe verte újdonsült feleségét, majd a szállodai személyzet segítségét kérte az ellátásához az a férj, aki a nászéjszakán nem a saját nevét hallotta az asszony szájából.

Korábbi híreink

Fára mászott, mert megcsalta a felesége

Egy indiai férfit megcsalt a felesége, ezért felmászott egy fára és nem hajlandó addig lejönni, amíg az asszony nem kér bocsánatot. Az asszony már visszaköltözött a szüleihez.

Nagyon nem jött be a férj hazugsága

Egy kétségbeesett bloemfonteini nő azzal fordult a rendőrséghez a minap, hogy fegyveresek rabolták el a férjét, és váltságdíjat követelnek érte. A hatóság emberei később egy hotelszobában találtak rá a fickóra, aki a szeretőjével hentergett.