Címoldal

Naturtex-SZTE-Szedeák: Alakul a csapat

Két felkészülési torna között a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabda csapata. Az új vezetőedző, Andjelko Mandic fiai Pécsett szerepeltek, a hétvégén pedig Kiskunfélágyházán játszanak. A vezetőedző szerint alakul a csapat, de sok munka van még az szeptember végén kezdődő bajnoki rajtig.

Köszöntötték a bronzérmes szegedi kosarasokatFotógalériával

Köszöntötték a bronzérmes szegedi kosarasokat

Az elmúlt hétvégén óriási sikert aratott a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabda csapata, hiszen a Magyar kupában a bronzérmet szerezte meg. A városi közgyűlés sportügyekkel foglalkozó bizottsága szerdán kora délután köszöntötte a csapat tagjait és az egyesület vezetőit.

Férfi kosárlabda MK - A Szegedé a bronzérem

A Szeged végzett a harmadik helyen a férfi kosárlabda Magyar Kupában, mivel a szombati helyosztón hat ponttal győzött a Körmend ellen Győrben. A találkozó legeredményesebb játékosa a szegedieknél kosarazó bolgár Ivan Lilov volt 23 ponttal.

Férfi kosárlabda MK - Szegedi továbbjutás

A Naturtex-SZTE-Szedeák jutott be elsőként a férfi kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjébe, mivel a győri nyolcas torna csütörtöki nyitónapján legyőzte a Pécs együttesét.

Kosárlabda: Majsztorovics az új center

Az elmúlt napok tárgyalásai során eldőlt, hogy a következő évadban a 33 esztendős Milan Majsztorovics lesz a Naturtex-SZTE-Szedeák centere.

Marad Lazics a Naturtex-SZTE-Szedeák élén

Marad Lazics a Naturtex-SZTE-Szedeák élén

szeged tv tartalom Sajtótájékoztatót tartott kedden a Naturtex-SZTE-Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata is. A klub bejelentette, hogy a következő szezonban is Nikola Lazics irányítja az együttest.

Hosszabíthatnak Nikola Lazics vezetőedzővvel

A szezon végén 11. helyen végzett Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata várhatóan új szerződést ajánl Nikola Lazics vezetőedzőnek, akinek ebben a hónapban lejár a megállapodása.

Győzelemmel búcsúzott a Naturtex

Győzelemmel búcsúzott el a hazai közönségtől a fehér mezes Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata. A szegedi együttes pénteken este három meghatározó játékosát nélkülözve is megverte a vendég Nyíregyházát 85-76-ra.

Újabb győzelemben reménykedik a Szedeák

szeged tv tartalom A Kaposvár legyőzésével egy hosszú negatív szériát zárt le a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata, amely másfél hónap után nyert ismét a bajnokságban. Molnár Andrásék szerdán Pécsre látogatnak. Egy újabb sikerrel az együttes nyugodtabban várhatná az alapszakasz végét.

Folytatja a mélyrepülést a Szedeák

Folytatja a mélyrepülést a Szedeák

szeged tv tartalom Sorozatban ötödik mérkőzését veszítette el a bajnokságban a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. A szegedi együttes kedden a Zalaegerszegtől is kikapott.

Korábbi híreink

Nehéz meccs vár a kosarasokra

szeged tv tartalomSzombaton este 6-kor a Naturtex-SZTE-Szedeák is pályára lép az élvonalbeli férfi kosárlabda bajnokágban. Kiss Zsoltékra nehéz összecsapás vár a sportcsarnokban, hiszen a tabellán negyedik Sopron érkezik majd Szegedre.

Nem sikerült a győzelem Jászberényben

szeged tv tartalomKikapott Jászberényben a Naturtex-SZTE-Szedeák az élvonalbeli férfi kosárlabda bajnokság legutóbbi játéknapján.

Az utolsó ellen lép pályára a Szedeák

szeged tv tartalomSzombaton 18 órakor a tabellán utolsó Jászberény otthonában játszik a Naturtex-SZTE-Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata.

A hétvégén bemutatkozik az új játékos a Szedeákban

A hétvégén bemutatkozik az új játékos a Szedeákban

szeged tv tartalomSzombaton a sereghajtó Jászberény otthonában látogat a Naturtex-SZTE-Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata. A szegedi együttesben bemutatkozik az új légiós, az amerikai Clayton Vette is.

Két vereség után cél a győzelem

szeged tv tartalomSzombaton játssza első 2016-os hazai mérkőzését a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. Kiss Zsolték 18 órakor az egyik közvetlen riválisukat, a Kecskemétet látják vendégül a sportcsarnokban.

Bízik a jó folytatásban a Szedeák

Bízik a jó folytatásban a Szedeák

szeged tv tartalomSzombaton megkezdődik az alapszakasz második fordulója az élvonalbeli férfi kosárlabda bajnokságban. A Naturtex-SZTE-Szedeák a 9. helyen áll a féltávnál. Kiss Zsolt szerint az eddigiek alapján ez a realitás, de bízik abban, hogy a folytatásban előrébb tud lépni az együttes.

A második negyedben úszott el a Szedák meccse

szeged tv tartalomA második negyed okozta a Szedeák vesztét vasárnap a férfi kosárlabda bajnokság 10. fordulójában. Hiába vezetett szinte végig a hazai gárda, a vendég Pécs vitte haza a 2 pontot.

Végre tudott idegenben is nyerni a Szedeák

szeged tv tartalomMegszerezte idei első idegenbeli sikerét a zöld mezes Naturtex-SZTE-Szedeák az élvonalbeli férfi kosárlabda bajnokságban. Nikola Lazics együttese parádés teljesítménnyel rukkolt elő Kaposváron és 84-81-re nyert a somogyi megyeszékhelyen.

A harmadik negyedben úszott el a meccs

A harmadik negyedben úszott el a meccs

szeged tv tartalomEgy negyednyi rövidzárlat okozta a Naturtex-SZTE-Szedeák vesztét Zalaegerszegen az NB I/A csoportos férfi kosárlabda bajnokság 7. fordulójában. Kiss Zsolték tíz ponttal kikaptak a ZTE otthonában.

Nyíregyházán aratott sikert a Szedeák

SZEGED TV - Megszerezte idei második győzelmét a Naturtex SZTE-Szedeák NB I/A csoportos férfi kosárlabdacsapata. Nikola Lazics együttese csaknem száz pontot dobva nyert a Nyíregyháza ellen.

Archívum

21 pontos soproni győzelem Szegeden

Kosárlabda: Jászberényben nyert a Szeged

Vida Máté meglepetést okozna Szombathelyen

Körmenden nyerni tudott a Szeged

Itthon javítanának a szegedi kosarasok

Williams: Még egy hét próbajáték

Megtartaná Miscsevicset a Szedeák

Ingyenes a kosármeccs Szegeden

Új amerikai hátvédet igazolt a Szedeákban

Debrecenből igazolta új irányítóját a Szedeák

Szegeden szerződést bontottak az irányítóval

Szegedi kosárgyőzelem, jászberényi kudarc

Jól vette az első akadályt a Szedeák

Újabb amerikai kosarast próbál a Szedeák

Kosárlabda: Legyőzte a Kecskemét a Szegedet

Úgy érezte, hogy váltania kell

Kemény felkészülés a férfi kosarasoknál

Amerikai irányítót igazolt a Szeged

Szedeák: egy riválissal kevesebb

Kiss és Vida hosszabbított Szegeden

Drahos Gábor távozik Szegedről

Molnár József az SZTE-Szedeák új trénere

Csorvási Milán két évig Szegeden játszik

A ráadásban csikarta ki a győzelmet a Szedeák