Címoldal

Márton Anita ezüstérmes a zürichi döntőben

Márton Anita ezüstérmes a zürichi döntőben

Újabb nagyszerű eredményt ért Márton Anita. A szegedi súlylökő ezüstérmet szerzett csütörtökön az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat zürichi döntőjében.

BL-ezüstérmes a szegedi tekecsapat

A Szeged csapata címvédőként 6-2-re kikapott a német Zerbst együttesétől a tekézők vasárnapi Bajnokok Ligája-döntőjében. A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) tájékoztatása szerint a bronzérmet a hazai környezetben játszó szlovák Podbrezova szerezte meg.

Ezüstérmesek lettek a szegedi fallabdások

Nem sikerült a címvédés az idei csapatbajnokságon a Vidux Tisza Squash SE együttesének. Az első hat meccsét megnyerő szegedi alakulat az utolsó három fordulóban hazai környezetben, a Kenyérgyári úton fallabdacentrumban játszhatott.

Két szegedi arany Belgrádban

Grúber Kornél keretbe foglalta a Belgrádban rendezett junior uszonyosúszó Európa-bajnokságot. A Muréna Szeged búvárúszója az Eb első és az utolsó napján is nyert egy-egy ezüstérmet.

Szegedi ezüstérem a teke BL-ben

Szegedi ezüstérem a teke BL-ben

Ezüstéremmel zárta a Szegedi TE férfi csapata az idei Bajnokok Ligája-sorozatot. A Tisza-partiak a tekézők legrangosabb kupájában címvédőként léptek pályára a Final Four döntőjében, ahol 5-3-ra kikaptak a német Zerbst együttesétől.

Horváth Alexandra vb-ezüstérmes Minszkben

Két számban is ezüstérmet szerzett Horváth Alexandra a Minszkben rendezett VI. Kajak-kenu Egyetemi Világbajnokságról. Az EDF DÉMÁSZ Szegedi VE kajakosa a női négyessel 200 és 500 méteren is a második helyen végzett, mindkét alkalommal a házigazda fehérorosz egység mögött. Az SZTE hallgatója 500 méter egyesben is döntőbe jutott, ahol a rosszul sikerült rajt ellenére a negyedik helyen végzett.

Sibalin Flóra ezüstérmes az ifjúsági úszó Eb-n

Sibalin Flóra ezüstérmet nyert az 1500 méteres vegyesúszásban pénteken a poznani ifjúsági Európa-bajnokságon. Güttler Károlynak, az utánpótlás-válogatott szövetségi kapitányának tájékoztatása szerint a szegedi versenyző 16:36.80 perces idővel lett második a lengyelországi korosztályos kontinensviadal harmadik napján.