Címoldal

Itt a Valami Amerika 3 első előzetese

Nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy készül a Valami Amerika harmadik része – óriási lelkesedés övezte a hírt. A forgatás már elkezdődött, a bemutató február 15-én lesz. - írja az nlcafe.hu

Elképesztő lett a Star Wars 8 új előzetese!

A Csillagok háborúja nyolcadik része több hónapot késik a csúszások miatt, ezért a májusi premier helyett, csak december 14-én kerül majd a mozikba. Persze a készítők próbálták valahogyan kárpótolni a rajongókat, így folyamatosan szivárogtattak ki infókat a filmről. - írja a cosmopolitan.hu

Már csak 4 hetet kell kibírniuk a Star Wars-rajongóknak

Szenzációs felvételeket rejt a legújabb kisfilm, amelyben a Zsivány Egyes rendezője és két főszereplője is beszél. - írja a Blikk

Megérkezett a Karib-tenger kalózai legújabb részének előzetese! - videó

Nemsokára megérkezik a mozikba A Karib-tenger kalózai új része, de kezdetnek most megjelent egy előzetes.- írja a Blikk

Pénzmosás miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen

Prostituáltakat futtató bűnszervezet működéséből származó bevétel eredetének eltitkolása miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen, az ügyészség kezdeményezte a pénzmosással gyanúsított férfi előzetes letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője pénteken az MTI-t.

Elképesztően látványos lesz az új Függetlenség napja

A globális pusztulás újabb látványos képeit tolja az arcunkba a Függetlenség napja második részének új, alig egy perces, a Super Bowl-ra kijött előzetese. - írja a stop.hu

Matt Damon brutál durva az új Bourne-moziban

James Bond felkötheti a gatyáját! Nagyon ütős lett a kilenc éve várt új Bourne-mozi előzetese, amely az amerikai foci nagydöntőjének reklámszünetében debütált, és máris futótűzként terjed a videomegosztó portálokon. - írja a Blikk

Előzetesben a szegedi joghallgató

Előzetesben a szegedi joghallgató

Egy hónapra elrendelte a Szegedi Járásbíróság szerdán annak a 24 éves joghallgatónak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint megölt egy férfit kedden a csongrádi megyeszékhelyen - közölte a gyanúsított védője a helyszínen újságírókkal.

Előzetesben a kegyetlen román embercsempész

szeged tv tartalom Előzetes letartóztatásba helyezte a Szegedi Járásbíróság azt a román férfit, aki a gyanú szerint azt vállalta, hogy a Szerbia felől átcsempészett migránsokat 300 EUR ellenében Ausztriába szállítja.

Nagylaki határrendészeket gyanúsítanak vesztegetéssel

Hat, vesztegetéssel gyanúsított határrendész előzetes letartóztatását rendelte el harminc napra a Szegedi Törvényszék katonai tanácsa szerdán - tájékoztatta a bíróság szóvivője az MTI-t.

Korábbi híreink

Elrendelték a Quaestor-vezér és két társa előzetes letartóztatását

Elrendelték Tarsoly Csaba Quaestor-vezér és két társának előzetes letartóztatását a vasárnapi maratoni tárgyalás után.

Közgyűlés: hétfőn ülnek össze a városatyák

Közgyűlés: hétfőn ülnek össze a városatyák

A megszokott időponttól eltérően, május 5-én, hétfőn délelőtt 9 órakor ül össze Szeged város képviselőtestülete a városháza dísztermében. A képviselőknek közel két tucat – gazdasági, városüzemeltetési, kulturális és vagyoni tárgyú – napirendről kell dönteniük.

Elrendelték a postarabló előzetes letartóztatását

Elrendelték a postarabló előzetes letartóztatását

Egy hónapra jogerősen elrendelte a Szegedi Járásbíróság az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki pénteken kirabolta a szegedi Olajbányász téri postát – tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője szerdán az MTI-t.

Fenntartotta a bíróság az osztrák sofőr előzetesét

Fenntartotta a bíróság az osztrák sofőr előzetesét

Az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatának kihirdetéséig fenntartotta a Szegedi Törvényszék az előzetes letartóztatását annak az 34 esztendős osztrák férfinak, aki a gyanú szerint tavaly október 11-én Apátfalván Hummerjével szándékosan elgázolt egy rendőrt - tájékoztatta Juhászné Prágai Erika szóvivő pénteken az MTI-t.

Kinevezhet és leválthat cégvezetőket a közgyűlés

Kinevezhet és leválthat cégvezetőket a közgyűlés

A rendőrség, a vízirendészet és a katasztrófavédelem munkájáról is hallhatnak beszámolót a városatyák a pénteken 9 órakor kezdődő rendes közgyűlésen, ahol „terítékre kerül” a Szegedi Hőszolgáltató Kft. igazgatójának leváltása, az Ifjúsági Ház új vezetőjének megválasztása és egy Szent-Györgyi-szoborról is dönteniük kell a képviselőknek.

Meghosszabbították az osztrák sofőr előzetesét

Meghosszabbították az osztrák sofőr előzetesét

Meghosszabbította a Szegedi Törvényszék az előzetes letartóztatását annak a 34 esztendős osztrák férfinak, aki a gyanú szerint Hummerjével szándékosan elgázolt egy rendőrt tavaly október 11-én Apátfalván – tájékoztatta Lakatos Péter, a bíróság szóvivője pénteken az MTI-t.

Filippov: a Fidesznek vereség a döntés

Az Alkotmánybíróság döntése megnyugtató, ha arra utal, hogy az AB továbbra is az alkotmányosság őre és a kormánytöbbség érdemi ellensúlya kíván lenni – véli Filippov Gábor.

Előzetesbe kerültek ékszerbolt kifosztói

Előzetesbe kerültek ékszerbolt kifosztói

A Szegedi Városi Bíróság harminc napra elrendelte annak a két férfinak az előzetes letartoztatását, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy az október 23-i hosszú hétvége alatt kifosztottak egy ékszerboltot a csongrádi megyeszékhelyen - tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Elfogadták az új választási törvényt

A jövőben csak azok szavazhatnak az országgyűlési, az önkormányzati és az európai parlamenti választásokon, akik előzetesen kérik felvételüket a névjegyzékbe. És: nem hirdethetnek a kereskedelmi rádiókban és televíziókban a pártok 2014-ben az új, a parlamentben hétfőn elfogadott kampányszabályok szerint.

Újabb akadályt görget a választók elé a Fidesz

Tovább nehezíti a választási regisztrációt a Fidesz, egy módosító javaslattal a határon túliakra korlátoznák a levélben történő feliratkozás lehetőségét. Azt is beleírnák az alaptörvénybe, hogy 15 nappal a választás előtt kell regisztrálni, ezzel is csökkentve az esélyét, hogy az Alkotmánybíróság fogást találjon a regisztráción.

Archívum