Címoldal

A Templomosok legyőzték a PandákatFotógalériával

A Templomosok legyőzték a Pandákat

Tavaly augusztus 30-án tartotta első edzését a Szeged Templars amerikaifoci csapat, Húsvét előtt pedig már az első hivatalos edzőmérkőzését is lejátszotta az együttes. Az ellenfél a Váci Pandas csapata volt.

Horvát ellenfelét győzte le a Szedeák

Lejátszotta első és egyben utolsó hazai edzőmérkőzését a Naturtex-SZTE-Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata.

Vajdasági edzőmeccsét is hozta a Pick Szeged

Vajdasági edzőmeccsét is hozta a Pick Szeged

Sorozatban negyedik edzőmeccsét is megnyerte a Pick Szeged, amely pénteken a vajdasági Mokrinban lépett pályára. Juan Carlos Pastor továbbra sem számíthatott a dániai Eb-n szereplő válogatott játékosaira, ráadásul további három kulcsjátékosa sérülés miatt esett ki. A Pick így is hozta a kötelezőt, köszönhetően többek között a csapat új igazolásának.

Jó formában van a Pick Szeged

Jó formában van a Pick Szeged

A Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő Pick Szeged háza táján gőzerővel folyik a felkészülés. A Tisza-parti együttes újabb edzőmeccsen van túl, ezúttal a Vác volt az ellenfele Juan Carlos Pastor csapatának. A szegediek számára nem okozott gondot az NB I-es rivális legyőzése, és már a következő ellenfél, a Székelyudvarhely ellen készülnek.

Kiütötte a Pick az Orosházát

Kiütötte a Pick az Orosházát

Harmadik edzőmeccsét játszotta péntek délután az újszegedi sportcsarnokban a Pick Szeged együttese. AZ első félidőben még gyöngébben muzsikált a csapat, de utána összekapták magukat a Tisza-partiak és Juan Carlos Pastor együttese végül 12 góllal, 33-21-re nyert az Orosháza ellen.

Magabiztos Pick-győzelem az edzőmeccsen

Magabiztos Pick-győzelem az edzőmeccsen

A nyári felkészülési időszak első hazai edzőmeccsét játszotta a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Temesvár ellen. A találkozóra kétezer szurkoló volt kíváncsi. A Pick magabiztos győzelmet aratott.

Sérülések miatt elmaradt a Szeged edzőmeccse

Az eredeti tervek szerint szerdán, Temesváron lépett volna pályára Szeged csapata, ám a sérülések miatt elmaradt a találkozó.