Címoldal

Van, ahol december 15-ig nem lesz e-recept

Hiába a novembere eleji bevezetés, egyelőre nem sikerült minden patika informatikai rendszerét alkalmassá tenni annak kezelésére. - írja a hvg

Sokan panaszkodnak az e-recept miatt

Sokan panaszkodnak az e-recept miatt

szeged tv tartalom Akadozva indult az úgynevezett e-recept a bevezetés első napján. A megoldás helyett egyelőre a szakminisztérium december 15-ig meghosszabbította az átmeneti időszakot, a háziorvosok pedig visszatértek a hagyományos vényhez. (videóval)

Hamarosan jönnek az e-receptek

Hamarosan jönnek az e-receptek

szeged tv tartalom November elsejétől élesben is kipróbálhatjuk, milyen, ha az új elektronikus receptet akarunk kiváltani a patikában. A betegek az új, chippel ellátott e-személyivel, vagy a régi személyi igazolvány és a TAJ-kártya felmutatásával juthatnak gyógyszereikhez. (videóval)

Nyakunkon az e-recept - Hátrányban a 65 év felettiek

Ne elégedjenek meg az örök életre szóló személyivel, kérjenek hat évig érvényes chipeset - ezt javasolja Alexin Zoltán a 65 év felettieknek. Az adatvédelmi szakértő úgy véli nehézkesebb lehet az e-receptek kiváltása, ha az idősebbek nem váltanak korszerűbb igazolványra. - írja a nepszava.hu

Hamarosan jönnek az e-receptek

Hamarosan jönnek az e-receptek

szeged tv tartalom Már nem csak papíralapú, de elektronikus receptekkel is kiválthatóak lesznek a gyógyszerek. November elsejétől egy új rendszer lép működésbe, melynek a tesztelése eredményes volt. A működéshez szükséges szoftvert az Állami Egészségügyi Ellátó Központ fejlesztette ki. (videóval)