Címoldal

Devizapiac - Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán a bankközi devizapiacon. Az euró jegyzése a kora reggeli 304,22 forintról 305,42 forintra emelkedett este hét órára, a svájci frank jegyzése 267,94 forintról 269,36 forintra ment fel, a dolláré 259,17 forintról 260,03 forintra emelkedett.

A kisszínház komédiája pénzről és panamárólFotógalériával

A kisszínház komédiája pénzről és panamáról

Gábor Andor pénzről, panamáról és szerelemről szóló, fergeteges komédiáját zenei „lábjegyzetekkel” állította színpadra Horváth Péter. A Dollárpapát a hét végén mutatták be a Kisszínházban, nagy sikerrel.

Dollárpapa – közönségtalálkozó a Somogyiban

Gábor Andor Dollárpapa című komédiájának március 3-i színházi bemutatója kapcsán a darab főszereplőit és rendezőjét látja vendégül szerdán a Somogyi-könyvtár.

Kissé gyengült a forint hétfőn délelőtt

Kissé gyengült a forint árfolyama hétfő délelőtt a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon. Az euró árfolyama hétfő reggel hétkor 318,52 forint volt, délelőtt tízkor 319,17 forint.

Egy titokzatos férfi 100 dollárosokat osztogatott

Senki sem tudja, ki ő és miért osztott szét összesen 2300 dollárt egy kávéház dolgozói közt, csak annyit tudnak róla, hogy cowboykalapot viselt és szó nélkül ajándékozta meg az alkalmazottakat.

Péntek délelőtt gyengült a forint

Gyengült a forint péntek délelőtt a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon kora reggelhez képest. Az eurót péntek reggel hétkor 307,19 forinton jegyezték, három órával később 307,51 forinton. A svájci frank árfolyama közben 255,55 forintról 255,83 forintra erősödött.

Mark Wahlberg lesz a "6 milliárd dolláros férfi"

Mark Wahlberg alakítja a „hatmilliárd dolláros férfit” egy hetvenes évekbeli tévésorozat filmváltozatában, amely két év múlva kerülhet a mozikba.

Vegyesen alakult a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama péntekről hétfőre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben. Az eurót hétfőn reggel fél nyolc után 308,85 forinton jegyezték a péntek esti 308,20 forinttal szemben.

Kissé gyengült a forint hétfőn reggel

Kissé gyengült a forint hétfő délelőtt a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon kora reggelhez képest. Az euró árfolyama hétfő reggel 305,82 forint volt, délelőtt tízkor 306,06 forint.

Erősödött a forint kedd estére

Erősödött a forint kedd estére a főbb devizákkal szemben a délutáni jegyzésekhez képest a bankközi piacon. Kedden 19 óra körül 307,85 forinton jegyezték az eurót a három órával korábbi 308,17 forint után. Az európai közös pénz reggel 7 órakor 307,84 forinton állt.

Korábbi híreink

Erősödött hétfő estére a forint

Erősödött hétfő estére a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon. Az eurót hétfő reggel 312,34 forinton jegyezték, délután négykor 312,01 forinton, este hétkor 311,66 forinton.

Tovább erősödött délelőtt a forint

Tovább erősödött péntek délelőtt a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon. Az eurót péntek reggel hétkor 311,61 forinton jegyezték, három órával később 310,33 forinton. Az euró legutóbb július végén volt a 310,30 forintos szint környékén.

Kicsit gyengült a forint reggelre

Kicsit gyengült a forint árfolyama kedd estéről szerda reggelre a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon. Az euró árfolyama kedd este hétkor 316,27 forint volt, szerda reggel hétkor 316,83 forint.

Nem változott a forint árfolyama

Nem változott érdemben a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedden kora reggelre a hétfő késő esti szintekhez képest a bankközi piacon.

Halványan erősödött a forint

Enyhén javult a forint árfolyama hétfő délelőtt a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon. Az eurót délelőtt tíz órakor 313,21 forinton jegyezték. Reggel hét órakor 313,37 forinton állt.

Alig mozdult a forint árfolyama reggelre

Szinte nem mozdult a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest péntek kora reggelre a bankközi piacon a csütörtök esti jegyzésekkel összevetve.

Kissé gyengült a forint csütörtök délelőtt

Kissé gyengült a forint árfolyama csütörtök délelőtt a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon. Az euró árfolyama csütörtök reggel hétkor 311,77 forint volt, három órával később 312 forint. A dollár jegyzése 232,75 forintról 232,91 forintra változott.

Szűk sávban mozog a forint szerdán

Szűk sávban mozgott a forint árfolyama szerda délelőtt a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon. Reggel héttől délelőtt kilencig gyengült a forint, majd utána erősödött, így tízkor ismét a reggeli szint körül volt az árfolyama.

Gyengült a forint kedd délelőtt

Kissé gyengült a forint árfolyama kedd délelőtt a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi devizapiacon. Az eurót kedd reggel hétkor 308,93 forinton jegyezték, három órával később 309,40 forinton.

Szinte változatlan a forintárfolyam

Alig változott a forintárfolyam hétfőn délelőtt: tizenegy órakor 308,53 forinton jegyezték az eurót a kora reggeli 308,25 forint után. A dollár árfolyama a 229,62 forint volt délelőtt tizenegykor a kora reggeli 229,60 után, a svájci frank jegyzése 253,93 forintra emelkedett 253,66 forintról, a japán jen jegyzése pedig 2,2542 forinton állt a kora reggeli 2,2549 forint után.

Archívum

Kissé hullámzik a forint árfolyama

Kissé gyengült a forint délelőtt

Alig változott a forint árfolyama

Erősödött a forint szerda délelőtt

Gyengült a forint hétfőn délelőtt

220 milliós sorsjegyet hagyott a kocsiban

Hétfőn délelőtt erősödött a forint

Szerdán kissé erősödött a forint

Szűk sávban mozog a forint

Gyengült a forint szerda reggel

Szerény forinterősödésel indult a hét

Kedd délutánra erősödött a forint

Péntek délelőtt kissé gyengült a forint

Igen szerényen, de erősödött a forint

Alig mozdult a forint árfolyama

300 forint felett is járt már ma az euró

Árnyalatnyit gyengült a forint csütörtök reggelre

Alig változott a forint jegyzése szerdán délelőtt

Enyhén gyengült a forint délelőtt

Kissé erősödött a forint délelőtt

Szerény forinterősödés a bankközi piacon

Erősödött a forint, 290 alatt az euró

Vegyes forintárfolyamok hétfőn reggel

Kissé erősödött a forint délelőtt

Alig mozdult a forint árfolyama péntek reggel

Erősödött a forint, 290 alatt az euró

A Yahoo több mint egy milliárdos üzlete

Erősödött a forint szerda délelőtt

Erősödött a forint hétfő reggelre

Alig változott a forint árfolyama

Minimálisan gyengült a forint estére

Többnyire erősödött reggelre a forint

290 forint közelében az euróárfolyam

Gyengült a forint szerda reggelre