Címoldal

Fiatal szegedi taekwon-dosok sikere

Fiatal szegedi taekwon-dosok sikere

Kellemes őszi napon, november közepén Medgyesegyházán rendezték meg az XXIV. Taekwon-do Diákolimpia, melyen a szegedi Club Dynamic Egyesület egy három fős kis csapattal képviselte magát.

Radnótis diákok sikere Hongkongban

Radnótis diákok sikere Hongkongban

A tizennegyedik helyen végzett a magyar csapat az idei Nemzetközi Matematikai Diákolimpián, amit 109 ország részvételével Hongkongban rendeztek meg. A hatfős magyar csapatból a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium diákjai egy ezüst, illetve egy bronzérmet hozhattak haza.

Megkezdődött a tollaslabda diákolimpiaFotógalériával

Megkezdődött a tollaslabda diákolimpia

Pénteken délelőtt ünnepélyes keretek között megnyílt a Tollaslabda Országos Diákolimpia döntője az újszegedi sportcsarnokban. Joób Márton az önkormányzat Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottságának elnöke megnyitóbeszédében hangsúlyozta, hogy a sportolás minden fiatal életét rendkívüli élményekkel gazdagítja.

Hat szegedi fiatal győzött a megyei döntőben

SZEGED TV - A megyei legjobb futói álltak rajthoz szerdán a mezei futó diákolimpia megyei döntőjén az Etelka-sori sporttelepen. A tíz futamból hatban szegedi siker született.

Tornádós érmek KazincbarcikárólFotógalériával

Tornádós érmek Kazincbarcikáról

Hat aranyat, nyolc ezüst- és két bronzérmet görkorcsolyáztak össze a Tornádó Team tagjai a diákolimpián.

Szegedi éremeső Budapesten

Szegedi éremeső Budapesten

Hat érmet szereztek a Torna Diákolimpia országos döntőjében a szegedi utánpótlás tornászok: Bélteki Péter aranyérmes lett!

Remekeltek az ifjú szegedi tornászok

A hazai csapatok szinte teljes sikert arattak, a márciusi budapesti fináléban legalább hatvan szegedi tornász lesz érdekelt.

Összefogott Szeged a radnótis diákokért

Összefogott Szeged a radnótis diákokért

Egyetlen nap alatt 1,7 millió forint felajánlás érkezett a Szegedi Radnóti Miklós Gimnázium javára, hogy három diákja részt tudjon venni a pekingi Nyelvészeti Diákolimpián, miután a minisztérium nem támogatja a tehetséges gyerekek kiutazását. Botka László polgármester mellett helyi szervezetek, cégek és magánszemély igyekeztek segíteni.