Címoldal

Szoros első félidő után győzelem

Szoros első félidő után győzelem

szeged tv tartalom Az első félidőben még jól állták a sarat a Balatonfüred játékosai a keddi összecsapáson, a félidőben döntetlennel vonultak az öltözőbe a csapatok. A második játékrészben azonban a MOL-Pick Szeged bedarálta ellenfelét és nyolc gólos győzelmet aratott, így jól sikerült a főpróba a Kielce ellen..

Nyáron távozik a Szeged szlovén kézilabdázója

Nyáron távozik a Szeged szlovén kézilabdázója

A Bajnokok Ligája-bronzérmes lengyel Kielce férfi kézilabdaklub hétfőn bejelentette, hogy nyártól szerződteti Dean Bombacot, a MOL-Pick Szeged szlovén válogatott irányítóját.

Dean Bombac a hónap játékosa

Dean Bombac a hónap játékosa

szeged tv tartalom A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának szurkolótábora októberben is szavazott arról, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt az együttesből, a drukkerek pedig a szlovén klasszist választották.

Balogh, Bombac és Pastor is jelölt a BL álomcsapatába

Balogh, Bombac és Pastor is jelölt a BL álomcsapatába

A MOL-Pick Szeged klasszisára, Balogh Zsoltra és a veszprémi Mikler Rolandra is lehet szavazni az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) oldalán, ahol a szurkolók választhatják meg a férfi Bajnokok Ligája álomcsapatát.

Két-három hétig nem játszhat Bombac

Bokaszalag-húzódás miatt két-három hétig nem játszhat Dean Bombac, a Bajnokok Ligájában is érdekelt Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának szlovén irányítója.

Dean Bombac lett október legjobbja

A MOL-Pick Szeged szurkolói ismét szavazhattak, és megválasztották október hónap legjobb szegedi játékosát. A győzelmet csapatunk szlovén válogatott irányítója, Dean Bombac szerezte meg.